Laatste wens om te trouwen

Goedemiddag, ik nu een halfjaar begonnen met mijn eigen bedrijf en vanaf januari officieel ingeschreven als weddingplanner en ceremoniemeester. Het ontzorgen van het bruidspaar staat natuurlijk op de eerste plek. Nu zat ik te denken wat ik kan betekenen voor Barendrechtse uitdaging. Soms is iemand terminaal ziek en zou die graag als laatste wens toch nog willen trouwen met zijn grote liefde. Dan kan ik hierbij helpen om dit te verwezenlijken en met een groot netwerk om mee heen kan er snel geschakeld worden. Past dit niet bij jullie dan geef dat natuurlijk niet want het is maar een idee of jullie hebben een ander leuk idee. Groetjes Melanie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top