Aanmeldingen Beursvloer 2021

Bekijk wie er allemaal komen

Ik ben een…Naam bedrijf/stichting/vereniging:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieStichting Repair Café BarendrechtTwee jaar geleden heeft de Barendrechtse uitdaging aan de wieg gestaan van onze oprichting: Stichting Repair Cafe Barendrecht.
We zijn na een lange Corona “winterslaap” weer opgestart en onze toegevoegde waarde voor de inwoners van Barendrecht is duidelijk. Het bestuur mist nog een vrijwilliger m/v voor onze Pr / marketing/ SM activiteiten.
Daarnaast zoeken we nog sponsors met spullen die we kunnen inzetten.
Maatschappelijke organisatieStichting Wens & GoKom ik later in het jaar op terug. We zijn pas net een maandje begonnen.
Maatschappelijke organisatieBarendrechtse UitdagingDe Barendrechtse Uitdaging verbindt lokale ondernemers aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. De Uitdaging heeft een eenvoudig doel: helpen door te doen! En dat helpen doen we door aan de ene kant maatschappelijke organisaties te stimuleren om hulp te durven vragen en aan de andere kant bedrijven te stimuleren mee te denken en door een helpende hand ideeën om te zetten in concrete daden. Vraag: voor de Matchgroep van de Barendrechtse Uitdaging zijn wij op zoek naar nieuwe Matchgroepleden: ondernemers of werknemers die zich willen/mogen inzetten voor de Barendrechtse Uitdaging. Vind jij het leuk om zaken voor elkaar te krijgen, te netwerken, te verbinden en heb je een uurtje in de week de tijd om je vrijwillig in te zetten? Dan zijn wij naar jou op zoek!
Maatschappelijke organisatieEcht voor Barendrecht (Politieke partij)Luisterend oor
Maatschappelijke organisatieEvenementenkalender www.barendrechtbruist.nlGratis online evenementenkalender voor alle evenementen in Barendrecht
BedrijfHumanitas Inclusief
BedrijfCopiatekOns aanbod is gerefurbished laptops, computers en printers voor maatschappelijke organisaties
Maatschappelijke organisatiePameijer / BuurtcirkelVoor de buurtcirkel zijn we op zoek naar :
Kook gerei, koekenpan/hapjespan ( we hebben een tijdelijke ruimte met een kook plaat maar weinig pannen), bestek voor 10 personen, Tv of Beamer voor de tijdelijke ruimte en gezelschapsspelletjes.
Maatschappelijke organisatieBiljartvereniging Carnisselande Barendrecht. ( b.v.c. )
Maatschappelijke organisatiePameijer WerktIk kom graag in contact met bedrijven die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen bieden.
Pameijer Werkt geeft intensieve begeleiding met leerwerkcoaches of job coaches bij u op de werkplek.
Wethouder gemeente BarendrechtReshma RoopramN.v.t.
Wethouder gemeente BarendrechtCees SchaapN.v.t.
Maatschappelijke organisatieStichting Present BarendrechtOns aanbod is: team-uitjes met meerwaarde.
Met een project van Present maak je van een ‘bedrijfsuitje’ een bijzondere ervaring voor je team.
BedrijfDe Bondt Grafimedia Communicatie / Drukwerk BarendrechtOnze vraag weet ik niet. Kan ik pas inschatten als we weten welke bedrijven er komen.

Ons aanbod, gratis visitekaartjes of posters. In overleg.
BedrijfPCS SlikkerveerCliënten vervoer, soos en zorg.
Maatschappelijke organisatieBiljartvereniging Carnisselande Barendrecht1) laptop
2) terras materialen
Maatschappelijke organisatieVoedselbank BarendrechtWij zoeken een communicatiemedewerker.
Denk aan het bijhouden van de nieuwe website.
o.a. Wekelijkse/ maandelijkse nieuwsberichten
BedrijfDW AdministratieIets administratiefs
BedrijfBlixteam
Maatschappelijke organisatieHappyweenVan 23 t/m 30 oktober organiseren wij allerhande GRIEZELVRIJE activiteiten rondom Halloween onder de naam Happyween. Deze leuke activiteiten zijn voor kinderen van de basis schoolleeftijd en bieden we volledig gratis aan. Zo is Salvador aanwezig op 23 oktober in de beide winkelcentra met zijn papegaaien en ara’s, waar kinderen mee op de foto kunnen. Hebben we een kidsmiddag op 27 oktober, een lichtjestocht op 29 oktober en een feestelijke slotavond met oa een zeskamp en stormbaan op 30 oktober. Aan het einde van een activiteit krijgen de kinderen een goodiebag: een zwemtasje met inhoud. Voor deze inhoud zijn we op zoek naar leuke uitdeel kadootjes en snoep. We verwachten totaal max. 750 kinderen. Voor alle activiteiten zouden we heel blij zijn met snoep, chocolademelk, ranja, broodjes met knakworst om uit te delen (voor 300 deelnemers), slingers en ballonnen. Voor ons is het prima als iets bedrukt is met een bedrijfslogo en we kunnen ook het logo van bedrijven op onze website vermelden.
BedrijfMet hulp van Aafje / Aafje Gezellig op stap
Maatschappelijke organisatieOranjespeeltuin BarendrechtAls speeltuinvereniging in Barendrecht willen wij vernieuwen. Een belangrijk onderdeel daarvan is inclusief spelen “samen spelen zonder beperkingen”. Daarvoor hebben wij in 2021 een plan gemaakt en hebben de hulp (en materiaal) nodig om dit te realiseren.
– rolstoel vriendelijke paden
– toegankelijke speeltoestellen
– handjes voor realisatie
Maatschappelijke organisatieStichting PameijerIk bemiddel mensen vanuit de Participatiewet naar betaalde arbeid en ben altijd op zoek naar goede werkgevers die onze mensen een kan willen geven.
Daarnaast hebben wij ook vaak vacatures voor anderen.
Maatschappelijke organisatieGemeente Barendrecht
Maatschappelijke organisatieRecreatieboerderij De Kleine DuikerOp onze boerderij wordt op 1 oktober gestart met bouwwerkzaamheden. Het dak van de wagenschuur is lek en de horeca is aan vernieuwing toe. Voor de inrichting van het horecagedeelte en voor het buitenterras hebben wij een verlanglijst. Wie helpt ons? Als tegenprestatie kunnen wij, als de verbouwing klaar is, ons horecagedeelte een avond beschikbaar stellen.
Maatschappelijke organisatieStichting Humanitas DMHWij komen als organisatie langs om ideeën op te doen.
Maatschappelijke organisatieStichting Leergeld Zuid-Holland MiddenAanbod: stichting Leergeld Zuid-Holland Midden richt zich op kinderen uit minimagezinnen in dertien Zuid-Hollandse gemeenten, waaronder Barendrecht. Ouders, verzorgers, docenten of intermediairs kunnen voor deze kinderen materiële voorzieningen aanvragen via deze website, zodat zij een eerlijke kans krijgen en volwaardig mee kunnen doen in onze maatschappij. Denk bij voorzieningen aan een fiets, een laptop, een verjaardagsbox of een pas om kleding mee te kopen. Hierbij werken wij zoveel als mogelijk samen met lokale winkeliers en leveranciers voor de voorzieningen.

Vraag: Hoe kan het bedrijfsleven in Barendrecht helpen in informatievoorziening, hulp bij verdere professionalisering van de stichting en/of sponsoring om elk kind in Barendrecht mee te laten doen?
Maatschappelijke organisatieStichting Wens & GoStichting Wens & Go vervult wensen van minima uit Barendrecht, Albrandswaard en Charlois. Voor jong en oud en voor iedereen voor wie een kapper, een etentje en een cadeautje voor een verjaardag al teveel is. Wij bouwen samen met onze sponsors aan herinneringen en laten deze mensen een dagje onbezorgd genieten. Want iedereen verdient dat beetje extra. Wij laten mensen dromen, wensen en genieten! Van o.a. een beautydag tot een dagje dierentuin, pretpark, een fotoshoot, een etentje of een nachtje weg.

Ook wij hebben wensen 🙂 en kunnen niet zonder sponsors.
We zijn op zoek naar sponsors voor divers drukwerk.

Wij vragen om :
– drukken van posters;
– een roll up banner met logo;
– vulling voor 30 goodiebags om eind van het jaar aan alle wensdeelnemers te geven;
– rugtasjes met logo;
– vrijwilliger die de website / nieuwsbrief wil gaan bijhouden en verzorgen;
– sponsors voor de aanschaf van een busje of 7 persoons auto waar we de wensdeelnemers mee kunnen vervoeren.

Als tegenprestatie nemen we jullie mee in de PR op onze website en alle social media kanalen. En uiteraard staan we ook open voor jullie creatieve vragen.
BedrijfOxin Growers
Maatschappelijke organisatieStichting de Overburen ( voorheen Ijsselomnde-Oost)Diensten verlenen, producten leveren.
BedrijfMastenbroek MantelzorgmakelaarGegarandeerd dat er onder uw werknemers mantelzorgers schuilgaan. Weet u wat een overbelaste mantelzorger u en de maatschappij kost? Gelukkig is er hulp mogelijk van een mantelzorgmakelaar. Ik bespreek uitgebreid de zorgsituatie van de mantelzorger, geef informatie en werk mee om tot goede oplossingen te komen.
BedrijfRabobankAanbod van meubilair, fauteills, bankstel en kunst/foto’s.
Maatschappelijke organisatiePvdA Barendrecht
Maatschappelijke organisatieKijkopWelzijnKijkopWelzijn kan verschillende diensten aanbieden. Denk daarbij aan het gebruiken van een van onze locaties (dienstencentrum, BLOK0180), het helpen zoeken naar vrijwilligers, het gezamenlijk organiseren van een maatschappelijke activiteit, et cetera.
Maatschappelijke organisatieHospice de ReizigerWij zoeken vrijwilligers voor allerlei soorten werkzaamheden, zoals tuin, klusjes in huis, koken, of gastvrouw/gastheer.
BedrijfWSSLWRK!NG – Voor leiders met een maatschappelijk hartIk bied 5x gratis een 4-weekse online training De Relaxte Leider aan t.w.v 89 euro.
Er wordt vaak veel gevraagd van mensen in een leidersrol. Ze staan onder grote druk en hebt veel verantwoordelijkheden. Jij vervult een belangrijke rol als leider bij een welzijnsorganisatie. En je wilt natuurlijk vol energie blijven.
Tijdens de training ontvang je gedurende 4 weken iedere werkdag een korte video met opdracht (dus in totaal 20 lessen). De thema’s zijn productiviteit, gezondheid, mindset en werk-privébalans. Het doel is dat je (nog) meer plezier en rust in je rol als leider gaat ervaren.
Maatschappelijke organisatieStichting Hof van Eden / Dagbesteding CarnissehofTen behoeve van onze startende groene dagbesteding voor ouderen zoeken we de komende weken hulp bij:
– aanleg twee houten vlonder terrassen;
– hulp bij herbestrating paden in moestuin, terras en oprit.
Om het beter toegankelijk te maken voor mensen die mindervalide zijn.

Wij zoeken vrijwilligers voor allerlei soorten werkzaamheden, zoals tuin, klusjes in huis, koken, of gastvrouw/gastheer.
Maatschappelijke organisatieRaadslid Echt voor BarendrechtN.v.t.
Ik kom een kijkje nemen vanuit mijn functie als raadslid in de gemeente Barendrecht. Tot 11 oktober!
BedrijfGemeente Barendrecht
BedrijfGrafiSjopMarjo
BedrijfDisplay4all bv
Maatschappelijke organisatieHumanitas Inclusief en Kunstexpres
Maatschappelijke organisatieWsv ‘t WaaltjeWij zetten een nieuw verenigingsgebouw neer dit jaar waar vandaan wij o.a maatschappelijke projecten gaan doen. Wij hebben nog geen inventaris voor binnen en buiten en zijn op zoek naar diverse apparatuur ter beveiliging van het clubgebouw.
Maatschappelijke organisatieStichting DistintoWij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en organisaties die iets voor onze kinderen kunnen betekenen.
Maatschappelijke organisatieGemeente Barendrecht (Werkgeversservicepunt)Wij zijn op zoek naar werkervaringsplaatsen, vrijwilligers werk en betaalde banden voor werkzoekende met een uitkering.
Maatschappelijke organisatieOZHW voor PO en VO
Maatschappelijke organisatieSpeelverenigibg De OranjetuinHulp bij uitvoering plannen speeltuin meer inclusief te maken.
Aanbod gratis lidmaatschap
Maatschappelijke organisatieBuurt BestuurtWij zoeken enkele leden om Buurt Bestuurt te versterken.
-Ons gebied is Centrum, zoals Maasstraat en de naast gelegen straten.
-De wijk Binnenland tot aan het NS station.
-De wijken aan deze kant van de Binnenlandsebaan
Maatschappelijke organisatieZeeverkennersgroep Brandaen

Scroll naar top