Eurovisiesongfestival voor mensen met een hulpvraag

06-12-2019BeursvloerVraagOpen
Het bewonerscomité van een wooncomplex in Barendrecht, waar mensen met een verstandelijke hulpvraag wonen, heeft de wens om bij het Eurovisiesongfestival te zijn. Ze hebben hiervoor op hun eigen wijze al aandacht voor gevraagd in hun netwerk, alleen lukt het niet om daadwerkelijk in contact te komen met de organisatie van het Eurovisiesongfestival om daadwerkelijk kaarten te bemachtingen. Het gaat hier om een groep van 15 bewoners, waarbij één op één begeleiding nodig is (dat gaat wel lukken). Enerzijds is de vraag om hier qua kosten in bij te dragen, anderzijds qua organisatie van de kaarten. De begeleiding kan geregeld worden.
https://www.avrotros.nl/eurovisie-songfestival/nieuws/detail/item/ticketverkoop-eurovisie-songfestival-2020-start-op-1212-om-1200-uur/

De bewoners zijn bereid een tegenprestatie te verrichten (binnen hun mogelijkheden). Kunstwerk maken ( kan ook op maat gemaakt worden) demonstratie op de beursvloer, drukwerk, bedienen bij een bedrijf tijdens een bijeenkomst ( catering) Film beschikbaar van de aanvrager waarom hij dit wilt)

Pin It on Pinterest