Alle huishoudelijke artikelen uit de huisraadverzamelbank ‘gelost’ !

18 juni 2021

De onlangs verkregen spullen vanuit IKEA Barendrecht zijn inmiddels, nog geen drie weken later, toebedeeld aan die inwoners die het goed kunnen gebruiken. Kort nadat de inventarisatie had plaatsgevonden hebben de projectleiders van de huisraadverzamelbank van de Barendrechtse Uitdaging, Xander en Lianne, in overleg enkele data vastgelegd waarop de goederen konden worden opgehaald uit Loods38.

Om de maatschappelijke organisaties uit te nodigen is een mooie actie via de sociale media, email, whatsapp en telefoon gestart. Al snel kwamen de nodige reacties met bijbehorende wensenlijstjes. De ophaaldagen zijn goed benut en de beschikbare goederen bijna volledig toebedeeld. De nadrukkelijke wens van Dinah Rudack, de huidige storemanager van IKEA Barendrecht, luidde “geef het aan die mensen die het goed kunnen gebruiken, maar het zelf niet kunnen aanschaffen”. Organisaties als de Voedselbank en de Kledingbank zijn er verheugd mee aangezien zij vele klanten hiermee blij kunnen maken.

De Barendrechtse Uitdaging is dankbaar om als ‘makelaar’ op te kunnen treden en op deze manier een steentje bij te dragen de armoede achter de voordeur te verlichten.

“De mooie en vriendschappelijke samenwerking met Dinah Rudack ga ik zeker missen”, aldus Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging. “Ik kreeg te horen dat er een managementwisseling plaats gaat vinden bij IKEA Barendrecht”. Dinah Rudack wensen wij van harte alle succes toe in de toekomst. Mocht u nog vragen hebben over het project Huisraadverzamelbank, dan kunt u contact opnemen via” huisraad@barendrechtseuitdaging.nl

 

Deel het bericht:
"Alle huishoudelijke artikelen uit de huisraadverzamelbank ‘gelost’ !"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven