Aanmeldingen Barendrechts Maatschappelijk Business Event 2024

Bekijk wie er allemaal komen

Ik ben een…Naam bedrijf/stichting/vereniging:Mijn vraag / aanbod is:
BedrijfTeamflexUitzendbranche logistiek transport Eigen rijschool voor C/CE chauffeurs
BedrijfTheater het KruispuntRuimte
BedrijfHoppenbrouwers TechniekTechniek
Maatschappelijke organisatieStichting Kruispunt LiveVolgt!
BedrijfAbigael de Moor Fotografie, branding & events
Maatschappelijke organisatieStichting Laurens SociaalHartOntmoetingsruimte voor alle wijkbewoners. Waar ontmoeten centraal staat, er activiteiten worden georganiseerd en er ondersteuning geboden kan worden aan een hulp/behandelvraag. Ook kan er 3x in de week samen gegeten worden.
Maatschappelijke organisatieBuurt BestuurtUitbreiding van de commissie
Maatschappelijke organisatieGemeente BarendrechtVraag: Wij hebben kandidaten met een bijstandsuitkering die een passende baan zoeken.

Aanbod: mijn netwerk als Accountmanager, de verbinding maken
Maatschappelijke organisatieMaakplaatsKennismaken met de Beursvloer
Maatschappelijke organisatieTennisvereniging BarendrechtGebruik clubhuis en tennisles
BedrijfAuto HoogenboomMobiliteit
BedrijfKates Fashion ArtIllustraties en grafisch vormgever
Maatschappelijke organisatieRepair café BarendrechtPromotie van duurzaamheid via repareren van kapotte apparatuur.

Vraag Notaris ondersteuning en bij het vinden van een eigen plek in Barendrecht(stukje braakliggend grond
Maatschappelijke organisatieSRCB,Repair Café BarendrechtVragen:
– vrijwilligers die kunnen repareren, lassen, solderen, houtbewerken, 3D printen, lasersnijdeen/-graveren, ..
we bieden een prettig en sociaal team met gezellige reparatiebijeenkomsten en de kans hun kennis en/of vaardigheden in te zetten en over te dragen
– sponsoren
Wij bieden een unieke kans om bij te dragen aan duurzaamheid en een maatschappelijk relevant project
Als tegenprestatie krijgt u in ieder geval een vermelding op onze website
Maatschappelijke organisatieRepair Cafe Barendrecht/MaakplaatsVoor bedrijven kennismaken met het ontwikkelen van technische vaardigheden bij jongeren. Tevens inzicht te krijgen in duurzaamheid.
BedrijfLa ChréCoaching ondernemers
BedrijfKPI improvementKennismaken met de Beursvloer.
BedrijfKYOCERA Document SolutionsKYOCERA printers
Bedrijf De Bondt Grafimedia
Drukwerk
Maatschappelijke organisatieDrukwerk BarendrechtDrukwerk
BedrijfAd van Koppen FotografieFotografie
Maatschappelijke organisatieFilmacteerschoolFilmacteerschool
Maatschappelijke organisatieBVV ‘Barendrecht’Bezien op welke wijze de BVV ‘Barendrecht’ kan blijven bijdragen aan een positief maatschappelijk klimaat in Barendrecht. Geïnteresseerd om kennis te maken met ondernemers.
BedrijfHet Creatief GenootschapKennismaken met de Beursvloer
Maatschappelijke organisatieStichting de OverburenSociale verbindingen leggen, praktische werkzaamheden als inpak werk, tuin onderhoud of bv wassen, appeltaarten of lekkers bakken. Veel is mogelijk!
Maatschappelijk organisatieStichting de Barendrechtse UitdagingAltijd op zoek naar betrokken ondernemers voor de Matchgroep van de Barendrechtse Uitdaging. Samen lokale stichtingen en verenigingen helpen vanuit je netwerk.
Maatschappelijke organisatie Pretloket BarendrechtVoor Pretloket Barendrecht, een initiatief van St. de Overburen en de Barendrechtse Uitdaging zijn we op zoek nieuwe cadeautjes voor kinderen, mooie schoolspullen voor pubers en vrijkaartjes voor tieners en pubers voor leuke activiteiten.
Maatschappelijke organisatieDe OverburenIk kom graag op 5 maart naar de beursvloer om andere Vraag voor houtbewerking: schroeftol, zaag, decoupeerzaag, duimstok
vraag voor tuinwerk: handkrabbers, snoeischaren, schoffels
voor tuinwerk en houtbewerking vinden wij het ook leuk om een workshop te krijgen.
ons aanbod: wij kunnen een dagdeel met de tuingroep tuinieren, schoonmaken
BedrijfBastian EventsAls matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdagingen mooie verbindingen leggen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.
BedrijfIKEA Barendrecht (Rotterdam)Aanbod volgt.
BedrijfPolska Consult HollandKennismaken.
Maatschappelijke organisatiePameijer(Individuele) plekken in de maatschappij, waar cliënten een gewaardeerde sociale rol kunnen vervullen, in de vorm van arbeidsmatige dagbesteding
Maatschappelijke organisatieHorses&CoHorses&Co zorg en leerboerderij. werkend vanuit verschillende locaties voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 23 jaar. Op de zorgboerderij van Horses&Co wordt ervaringsgericht gewerkt onder de professionele en betrokken leiding van deskundig personeel. Jongeren en kinderen kunnen terecht bij Horses&Co voor dagbesteding, school toeleiding, arbeidsmatige dagbesteding, logeren, individuele begeleiding, systeembegeleiding en paardencoaching.
Maatschappelijke organisatieEcht voor BarendrechtBijwonen van de Beursvloer.
BedrijfAutoferAutobedrijf.
Maatschappelijke organisatieStichting Kledingbank UnieKWij willen graag ons netwerk uitbreiden en het zou heel mooi zijn wanneer we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen.
BedrijfABN AMRO MeesPiersonVerbinden.
Maatschappelijke organisatieStichting doorkomst roparunrunKennismaken met de Beursvloer.
Maatschappelijke organisatieStichting All-EventsSamenwerking met andere organisaties en bedrijven met het organiseren van evenementen
BedrijfGKB GroepKennismaken.
Maatschappelijke organisatieStichting LaxmiLocatie voor het vertonen van een film en geven van workshops.
Maatschappelijke organisatieFocus BeroepsacademieVraag: stageplaatsen
Aanbod: leuke enthousiaste leerlingen
Maatschappelijke organisatieBuurt BestuurtUitbreiding commissie
Maatschappelijke organisatieVoedselbank BarendrechtContacten maken.
Maatschappelijke organisatieStichting DajongKennismaken met de Beursvloer.
Maatschappelijke organisatieHospice de ReizigerHospice de Reiziger is gehuisvest in een prachtige monumentale boerderij, maar dat vraagt ook veel onderhoud en herstel. We komen op 5 maart graag in contact met ondernemers die ons op onderdelen kunnen helpen met verschillende werkzaamheden zoals schilderwerk, het vervangen van boeiboorden, asfalteren van het terrein om de boerderij, plaatsen van een nieuwe rol/ schuifdeur, het verzorgen van een laadpaal voor elektrische auto’s, isoleren van het dak van en vele andere behoeften.
Het zou fantastisch zijn wanneer Barendrechtse ondernemingen ons kunnen helpen deze onderhouds- en herstelwerkzaamheden te realiseren.
Maatschappelijke organisatieZangvereniging CantandoSamenwerking en of steun bij evenementen/concerten.
BedrijfGroenveld en van Houdt NotariskantoorNotariaat.
Maatschappelijke organisatieStichting de OverblijfOpvang kinderen tijdens de overblijf.
BedrijfDe Roon Architecten BVBouwkundige adviezen voor nieuw- en verbouw.De Roon Architecten is een vooruitstrevend en een multidisciplinair architectenbureau met een uitgebreide ervaring in de bouwwereld. Ons werkgebied omvat: woningbouw tot renovatie/verbouw; van kantoren tot utiliteitsbouw, industriële bouw en civiele bouw.
BedrijfKPNInformatie verstrekken voor u alle communicatie middelen bv Internet, vaste telefonie en mobiele abonnementen
BedrijfVan Rietschoten Office PointKennismaken met de Beursvloer.
BedrijfRabobankVerbinden en adviseren.
Maatschappelijke organisatieHumantias UniekVerbindingen leggen.
Maatschappelijke organisatieHumanitas DMH Kunstespress en UniekMaatschappelijke participatie en verkenning tot mogelijke samenwerkings verbanden binnen Barendrecht.
BedrijfPartyGarantInteresse in het nieuwe duurzame ondernemen
Maatschappelijke organisatieDe Zonnebloem afdeling BarendrechtWe willen heel graag in gesprek gaan met bedrijven die wat kunnen betekenen voor de activiteiten van de Barendrechts afdeling van de Zonnebloem.
We bieden aan de inwoners van Barendrecht met een lichamelijke beperking in ieder geval elke maand een activiteit. De bingo is erg populair, we zijn dan ook op zoek naar een elektronisch bingo apparaat. Misschien is er in Barendrecht ook nog een gezellige locatie te vinden waar we onze activiteiten kunnen houden.
Maatschappelijke organisatieStichting de Barendrechtse UitdagingDe Barendrechtse Uitdaging krijgt een nieuwe huisstijl en een nieuw logo en is hiervoor op zoek naar nieuw drukwerk en banners voor de Stichting en de Beursvloer in 2025.
Maatschappelijke organisatieStichting de ToekomstOnze vraag is de tuin van één van onze dagbesteding locaties in Barendrecht heeft een opknapbeurt nodig.
BedrijfOpnieuw & Co Barendrecht B.V.Wij zijn een kringlooporganisatie en kunnen een match maken door het aanbieden van spullen wanneer dat nodig is. Als vraag zijn wij op zoek naar vrijwilligers, wellicht dat er organisaties zijn die daarin iets kunnen betekenen.
BedrijfRotterdam Business EventsKennismaken met de Beursvloer.
BedrijfJumbo Supermarkten B.V.Kennismaken met het event en netwerken.
Maatschappelijke organisatieBuurtcirkel van pameijerer is plek bij de buurtcirkel voor nieuwe deelnemers
wij zoeken pannen voor de buurtcirkel.
aankleding voor onze ruimte die redelijke kale muren heeft
Maatschappelijke organisatieKunstexpress Humanitas dmhKunstexpress
BedrijfMirjam Polak Duurzaamkleden &StylenDuurzaamkleden &Stylen
BedrijfAafje HulpthuisNetwerken en verbinden.
Maatschappelijke organisatiePatrimonium BarendrechtWij werken aan de leefbaarheid in Barendrecht en vinden graag verbindingen met lokale en maatschappelijke organisaties.
Maatschappelijke organisatieStichting iedere druppel helptVerbinding zoeken.
BedrijfDe Jageare Coaching en ConsultancyIk geef sollicitatietrainingen en communicatietrainingen aan jongeren op het MBO. Ik ben net gestart en wil graag leren van de omgeving om mij heen en wil mijn netwerk vergroten. Ben nog in de verkenningsfase waar ik aansluiting kan vinden met maatschappelijke organisaties en bedrijven.
Maatschappelijke organisatieJeugd met een opdracht RotterdamSponsoring voor Happyween in de zin van 30 liter chocomelk, siroop, veel snoep voor events, uitdeelzakjes snoep voor in goodiebag, sponsoring ook van een goodiebag, en bijv. Geluid voor lichtjestocht.
BedrijfHoek en Blok Accountants Belastingadviseurs JuristenContacten leggen.
Maatschappelijke organisatieStichting Barendrecht KlassiekVraag is hulp bij fondsenwerving ten behoeve van het organiseren van klassieke concerten in de oude dorpskerk (zondagochtend 12-13 en op dit moment 5 x per jaar).
Maatschappelijke organisatieHarmonievereniging BarendrechtOnze vraag:Wij zijn op zoek naar een (transport)bedrijf dat zich aan ons wil verbinden voor het vervoer van slagwerk en materiaal naar onze optredens.
De invulling van onze hulpvraag kan tweeledig zijn:

– Onze vereniging op aanvraag een bedrijfswagen ter beschikking stellen waarin door ons gereden mag worden met een B-rijbewijs

– Ons helpen met het vervoer van ons instrumentarium en materiaal met uw eigen chauffeur en (vracht)wagen.

Aanvullend verzoek: mobiel podium
Tijdens de Roparun treedt onze BigBand op, samen met ons Meezingkoor. Bij deze twee groepen van onze vereniging bestaat al jaren de wens om hun optreden te verzorgen vanaf een mobiel podium, dan wel vanaf twee opleggers die naast elkaar zijn geplaatst. Zij zijn dan goed zichtbaar voor het publiek en alle deelnemers van de Roparun en het bespaart hun een hoop tijd en energie om zelf een podium en/of tent te plaatsen.
Maatschappelijke organisatieDistintoAanbod: vergaderruimte buiten kantoortijden.
Vraag:- een heggeschaar
– ondersteuning werkzaamheden in de tuin en/of klussen. In overleg en het hoeft niet structureel, maar op afroep.
BedrijfMarkant NVM MakelaarsKennismaken met het event.
BedrijfInfra Holland bvKennismaken met het event.
Maatschappelijke organisatienoodopvang Barendrecht, COABewoners van de opvanglocatie in Barendrecht aan de Zuider Carnisseweg zouden graag de beschikking hebben over laptops (m.n. jongeren die naar MBO gaan), fietsen (er zijn er niet voldoende voor iedereen) en een playstation (er wonen hier best wat jongeren en er is niet zoveel vertier). Hiernaar zijn we dus op zoek. De spullen blijven eigendom van COA en worden aan bewoners uitgeleend.
Ook een uitje voor de bewoners, bijvoorbeeld naar Blijdorp wordt gezocht. Als tegenprestatie kunnen we een etentje op locatie verzorgen met gerechten uit verschillende culturen (voor 10-15 personen.
Maatschappelijke organisatieExxact BarendrechtOp zoek naar Vrijwilligers voor de redactie
BedrijfIT OrbiWij zijn leverancier van zakelijke IT hardware.Wellicht kunnen we wat beteken voor
Maatschappelijke organisatieDiakonaal noodfondsVerbindingen leggen.
BedrijfBarendrechts DagbladBarendrechts Dagblad
BedrijfPsychodynamisch therapeut Marian en Verhaaltjes – EnzoIk ben Psychodynamisch therapeut in opleiding in mijn 3e jaar. Als psychodynamisch therapeut help ik mensen, jong en oud op holistische wijze met ontdekken waar de oorsprong ligt van hun psychische klachten. Het is dynamisch, omdat ik diverse therapieën in kan zetten, zoals o.a. NLP, systemisch werk, regressie, hypnotherapie, EMDR, innerlijk kind werk, Bio-energetica, mindfulness e.a. en het bij elke cliënt anders is hoe we waar terecht komen.
En ik schrijf kinderverhalen op ansichtkaarten voor o.a. langdurig zieke kinderen. Mijn verhalen zijn op meerdere ansichtkaarten uitgeschreven zodat deze kinderen deze in stukjes per post kunnen ontvangen.
Maatschappelijke organisatieCitystewardNetwerken voor de stichting
Maatschappelijke organisatieStichting Hof van EdenWij hebben een grote coniferenhaag die aan de slootkant gesnoeid moet worden.
Ook hopen we een gesponsorde bus te realiseren om onze oudere deelnemers van de dagbesteding te vervoeren.
We hebben een mooie vergaderlocatie voor max 15 personen of met buitenruimte voor meer personen. Leuk voor een bedrijfsfeestje met bbq of een heidag. Altijd welkom om te komen bekijken
Maatschappelijke organisatieLokaal bestuur DeltaPort Donatiefonds en Toneelvereniging BarendrechtKennismaken met het event.
Maatschappelijke organisatieStichting De Kleine DuikerTeambuilding activiteiten en bedrijfsrecepties op afspraak
BedrijfCopiatekPartner Hardware Challenge Barendrechtse Uitdaging
Maatschappelijke organisatieSleutelen Aan VermogenNieuwsgierig naar dit evenement
BedrijfMaanwater MediaBranding, Video en Fotografie voor Pioneers.
Maatschappelijke organisatieBarendrechtse UitdagingAanbod: kinderboek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy voor scholen en maatschappelijke organisaties.
Deze donatie van het kinderboek ‘de jongen, de mol, de vos en het paard’ is geheel in de geest van auteur Charlie Mackesy die zich in eigen land inzet voor leesbevordering onder kinderen. Boeken helpen kinderen zichzelf en de wereld te ontdekken en nodigen hen uit om na te denken over hun eigen welzijn, vertelde hij in een interview.
Maatschappelijke organisatieRugdekkingKennismaken met de Beursvloer
Maatschappelijke organisatieDe ZorgnijverijZorgnijverij
Maatschappelijke organisatieFocus BeroepsacademieVraag: stageplaatsen. Aanbod: leuke enthousiaste leerlingen

Scroll naar boven