Barendrechts Maatschappelijk Business Event

Barendrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn uitgenodigd voor het Barendrechts Maatschappelijk Business Event op 18 oktober 2022. Bent u ondernemer of actief binnen een maatschappelijke organisatie (vereniging of stichting) in Barendrecht, meld u dan aan!

Het Barendrechts Maatschappelijk Business Event is een vervolg op de Maatschappelijke Beursvloer die al enkele jaren georganiseerd wordt door de Barendrechtse Uitdaging, ditmaal voor de vijfde keer!

Tijdens dit event vindt, zoals gewoonlijk, de maatschappelijke Beursvloer plaats. Hierbij kunnen stichtingen, verenigingen én bedrijven uit Barendrecht met elkaar ‘matchen’ op het gebied van menskracht, materialen en middelen, maar er is dus meer dit jaar!

Tijdens dit event wordt ook de prijs voor de meest onderscheidende Barendrechtse MVO-ondernemer uitgereikt en worden ondernemers en organisaties bijgepraat over de mogelijkheden die voor u als organisatie kunnen ontstaan bij het ontwikkelen van de nieuwe wijk “Stationstuinen” in Barendrecht. Omdat het evenement om 16uur start, biedt de burgemeester een warm buffet aan.

Deelnemers (Barendrechtse bedrijven én verenigingen/stichtingen) moeten zich wel vooraf aanmelden via http://bit.do/aanmeldenBMBE, zodat er voldoende voor iedereen is.

Scroll naar boven
Scroll naar top