Barendrechts Maatschappelijk Business Event

Dinsdag 5 maart 2024

Barendrechts Maatschappelijk Business Event

Netwerk bijeenkomst voor Barendrechtse ondernemers, stichtingen en verenigingen

Op dinsdag 5 maart 2024, vanaf 16:00 uur wacht je een inspirerend programma. Een middag waar je bij wilt zijn in het gemeentehuis van Barendrecht – en jij bent uitgenodigd!

Voor wie? 

Dit is niet zomaar een bijeenkomst; het is een feest voor ondernemers met visie. Voor ondernemers die een positieve impact maken in de wereld én voor stichtingen en verenigingen die streven naar positiviteit. Bereid je voor op een middag waar je nieuwe connecties legt en op een laagdrempelige manier ontdekt hoe eenvoudig het is samen bijzondere, onvergetelijke of essentiële dingen te creëren. Oftewel de Barendrechtse Beursvloer!

Lees hier meer over de maatschappelijke Beursvloer.

Wat kun je verwachten?

16:00 uur

We zien er naar uit je te verwelkomen.

16:30 uur 

Nieuwe regels en verslaglegging duurzaamheid

Grote bedrijven moeten aan Europese regels voldoen voor rapportage over duurzaamheid. Leveranciers aan die grote bedrijven (zoals lokale Barendrechtse leveranciers) hebben hierdoor ook een uitdaging om aan diezelfde regels te kunnen voldoen. Hoe dat precies zit, legt Jan Vermeulen RA uit. Als registeraccountant, docent en penningmeester van de Barendrechtse Uitdaging neemt hij je mee in deze veranderende regelgeving rondom duurzaamheid (Environmental, Social & Governance).

17:00 uur 

Opening “Maatschappelijke Beursvloer”

Barendrechtse ondernemers en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar om kennis te maken en om te ontdekken wat ze met elkaar kunnen betekenen. Dit alles middels een gesloten beurs.

Lees hier meer over de Maatschappelijke Beursvloer.

18:00 uur 

Om de avond goed te beginnen, trakteert de burgemeester je op een verrukkelijk warm buffet. Heerlijk en een perfecte gelegenheid om informeel bij te praten!

19:00 uur 

De beursvloer wordt afgesloten en dan vindt de uitreiking van de MVO-award plaats. Ter aanmoediging en inspiratie van collega-ondernemers en de inwoners van Barendrecht, wordt de Barendrechts MVO-award 2024 door burgemeester Schneider uitgereikt aan die Barendrechtse ondernemer, die zich het afgelopen jaar het meest onderscheidend/inspirerend heeft ingezet op het gebied van MVO: People, Planet & Profit. Meer informatie en aanmelden vindt u hier: barendrechtseuitdaging.nl/barendrechts-mvo-award.

Officiële beursresultaat wordt vastgesteld door notaris Martin Tempelaar.

20:00 uur

Het business event is uiterlijk om 20:00 uur afgelopen.

Wie organiseert dit evenement?

De Barendrechtse Uitdaging is dé ‘sociale verbinder’ die Barendrecht graag een beetje mooier maakt. Door hulpvragen van stichtingen en verenigingen te verbinden met aanbod van bedrijven, vergroten wij de leefkwaliteit van kwetsbare mensen en dragen we bij aan de levensvatbaarheid van sociaal-maatschappelijke initiatieven. Het initiatief om dit evenement te organiseren is genomen om zowel ondernemers onderling als met maatschappelijke organisaties kennis te maken en uiteraard met (het team van) de Barendrechtse Uitdaging zelf.

Details over het evenement in het kort:

Dinsdag 5 maart van 16:00 tot uiterlijk 20:00 uur 

Het gemeentehuis van Barendrecht, Binnenhof 1

Meld je nu aan

Aanmelden BMBE 5 maart 2024

Aanmelden Beursvloer
Ik ben een…
Naam contactpersoon
Naam contactpersoon
Voornaam
Achternaam
Naam tweede contactpersoon
Naam tweede contactpersoon
Voornaam
Achternaam
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
De velden gemarkeerd met een * moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen.

Scroll naar boven