Barendrechtse Beursvloer 2019 verdubbelt

2 april 2019

Persbericht 10 maart 2019 door Coby van Deursen

Na een hartelijk welkom van onze gastheer Barend Vervat opent 

onze ambassadeur, burgemeester van Belzen, de Beursvloer met een doordringende gongslag.  De 75 bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan op een energieke, geanimeerde manier met elkaar in gesprek; ‘wie ben jij?’, ‘wat doet je organisatie?’, ‘wat is je vraag?’, ‘wat heb jij te bieden?’

De Beursvloer, gehouden op het netwerkplein in de Makro van Barendrecht, heeft zichzelf beloofd dat alle vragen en aanbiedingen binnen de 2 uur uitgewisseld worden. Chrétienne Winkels, één van de spreekstalmeesters van deze middag, doet op de vraag van Jos Vis de voorspelling van 65 matches. Opschieten geblazen! Iedereen is hier met een helder doel; mijn vraag bij het juiste bedrijf onder de aandacht brengen en/of mijn aanbod bij de juiste maatschappelijke organisatie brengen.

Het gonst van enthousiaste kennismakingen en uitwisselingen die vaak eindigen in een afspraak, toezegging of een heuse match. De matches worden zorgvuldig vastgelegd door de notaris Martin Tempelaar van Notariskantoor Groenveld en van Houdt.

Het PopkoorJ2Sing Barendrecht dat zowel voor de gongslag een swingend repertoire ten gehore brengt, sluit met Wonder Woman af.

Zorgvuldig vervullen enkele leerlingen van de Focus Beroepsacademie hun rol in de bediening en bieden helpende handen. Om de matches binnen de beschikbare tijd rond te krijgen hebben de hoekmannen en – vrouwen zich flink ingezet.  En inderdaad, de voorspelling komt uit, ruim 60 matches en daarbij zijn er vele contacten gelegd met vaak de afspraak voor een vervolg. De ervaring leert dat daaruit nog vele matches nakomen. Een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar zal ruimschoots worden gehaald. De Barendrechtse Uitdaging mag trots zijn zoveel mensen op de been te hebben gebracht met het gezamenlijke doel de Barendrechtse samenleving een stukje mooier te maken.

Foto’s: Ingrid Koedood Fotografie 

 

Deel het bericht:
"Barendrechtse Beursvloer 2019 verdubbelt"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven