Beursvloer 2019

Heeft uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan?
Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer matchen we vraag en aanbod met gesloten beurs. Ons doel is om zoveel mogelijk matches te maken. Doet u ook mee?

De Barendrechtse Uitdaging nodigt u daarom graag uit. De Beursvloer wordt gehouden op
donderdag 7 maart 2019 bij Makro Barendrecht. Om 16.30 uur zal burgemeester Van Belzen de Beursvloer officieel openen.

Waarom meedoen aan de Beursvloer?

Voor bedrijven: deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd.

Voor stichtingen en verenigingen: misschien heeft u incidenteel behoefte aan ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is een bijeenkomst van circa 2 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of personele inzet. Namens de Barendrechtse Uitdaging zullen er zogenaamde Hoekmannen aanwezig zijn die zullen helpen bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Aanmelden

Voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich aanmeldt en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via https://barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/. Op de Beursvloer gaat de handel snel, wees dus goed voorbereid.

Wie organiseert de Beursvloer?

De Barendrechtse Beursvloer is een initiatief van de Barendrechtse Uitdaging. De Barendrechtse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht (extra handen, kennis en kunde).
Onze missie: maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren in Barendrecht met als doel om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.barendrechtseuitdaging.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging. info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.

Scroll naar boven