Beursvloer Barendrechtse Uitdaging groot succes

10 maart 2018

Artikel door Dicky Ouwerkerk – den Hollander.

Eerste Beursvloer
Op donderdag 8 maart was het dan zover. De eerste Beursvloer, georganiseerd door de Barendrechtse Uitdaging was een feit. De Beursvloer vond plaats op het netwerkplein van Makro Barendrecht. Hiermee was feitelijk de eerste match van de dag al een feit. Makro Barendrecht heeft namelijk het netwerkplein en de hapjes en drankje geheel belangeloos aan de Barendrechtse Uitdaging ter beschikking gesteld.

Doel van de Beursvloer
Het doel van een beursvloer is om in anderhalf uur zoveel mogelijk matches te maken met gesloten beurs. Deze matches worden gemaakt door deelnemers met vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Dankzij de inzet van alle aanwezige bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn er op de beursvloer die voor de eerste keer werd georganiseerd door de Barendrechtse Uitdaging, 44 matches gemaakt.

Vliegende start
Na de inleiding door de 2 spreekstalmeesters Jos Vis en Chrétienne Winkels was de eer aan wethouder Dirk Vermaat om de beursvloer officieel te openen. Kort daarna werden door de hoekmannen en vrouwen van de Barendrechtse Uitdaging de eerste matches al gemaakt.

Aanvragen
De aanvragen waren zeer uiteenlopend. Zo was er de aanvraag voor het schenken van make-up voor Vrienden voor Vrienden Barendrecht. Deze stichting organiseert zaterdag 10 maart een middag voor minder bedeelde vrouwen in Barendrecht. Deze aanvraag werd opgepakt door Evelien van Weijen, en zij schonk geheel belangeloos een tas met make-up spullen om deze dames een onvergetelijke zaterdagmiddag te bezorgen.

Aanbod
Makro Barendrecht schenkt producten aan Bewoners Platform Buurt Bestuurt, en een Syrisch gezin heeft via stichting Kleurrijk aangeboden om te gaan koken voor clienten van Stichting IJsselmonde Oost. Stichting Present gaat Humanitas helpen met het verstevigen van plantenbakken. De Conceptunie gaat grondstoffen en cadeautjes leveren voor Stichting IJsselmonde Oost, die op hun beurt weer een High Tea gaan verzorgen voor de Concept Unie.

Teveel om op te noemen
In totaal zijn er 44 matches gemaakt, teveel om allemaal in een keer op te noemen (alle matches zijn op onze twitterpagina te vinden: https://twitter.com/Baren_Uitdaging). Door de aanwezige notaris (Notariskantoor Groenveld en van Houdt) is aan deze matches een maatschappelijke waarde verbonden. Aan het einde van de beurs was de maatschappelijke waarde van alle matches ruim € 15.000,00. Al met al een beursvloer waar de Barendrechtse Uitdaging met trots op terug kan kijken.

Meer weten
Meer weten over de beursvloer of het werk van de Barendrechtse Uitdaging. Neem dan eens een kijkje op www.barendrechtseuitdaging.nl en kijk niet alleen wat een ander kan doen voor jou, maar bedenk ook eens wat jij kan doen voor een ander.

De Barendrechtse Uitdaging is de mooiste match tussen het bedrijfsleven en de samenleving.

Deel het bericht:
"Beursvloer Barendrechtse Uitdaging groot succes"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven