Cadeautjesbank

PERSBERICHT
15 september 201

Barendrechtse Uitdaging zoekt en vindt cadeautjes voor Cadeautjes bank

Cadeautjesbank
Het doel van de cadeautjes bank is om cadeautjes in te zamelen voor vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen. Hierbij kan gedacht worden aan de vrijwiligers die meedoen aan de Dag van de Mantelzorg. Tevens kunnen deze cadeau’s bijvoorbeeld gebruikt worden als (eindejaars)geschenk voor vrijwiligers die zich gedurende langere tijd inzetten voor vrijwilligersorganisatie.

De aanvraag
Voor de Cadeautjes bank is de Barendrechtse Uitdaging op zoek naar bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstpakketten die bedrijven over hebben. Regelmatig kopen bedrijven te veel relatiegeschenken of kerstpakketten in om te verdelen onder werknemers of relaties. De Cadeautjes bank is zeer content met deze overgebleven artikelen, zodat zij de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de maatschappij kunnen verassen.

De Match
Er heeft zich inmiddels al een lokaal bedrijf gemeld dat relatiegeschenken en andere producten ter beschikking wil stellen voor de cadeautjesbank. Uiteraard hoopt de Barendrechtse uitdaging dat er nog vele bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen. Voor meer informatie over de Barendrechtse Uitdaging neem gerust eens een kijkje op www.barendrechtseuitdaging.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top