Concept Unie en Barendrechtse Uitdaging bedanken meer dan 1.000 vrijwilligers!

Concept Unie B.V. heeft de Barendrechtse Uitdaging maar liefst 700 ‘Complimenten cakes” geschonken en honderden losse zakjes cakemix om vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in Barendrecht te bedanken voor hun belangeloze inzet voor de Barendrechtse samenleving.

Met deze heerlijke traktatie heeft de Barendrechtse Uitdaging afgelopen vrijdag, samen met Rianne, Dennis en Marjan van Concept Unie, maar liefst 12 lokale stichtingen en hun vrijwilligers blij gemaakt.

De vrijwilligers van Stichting Voedselbank Barendrecht, Stichting Present Barendrecht, Stichting Velerlei, Vrienden voor Vrienden Barendrecht, Speeltuinvereniging De Oranjetuin, Stichting IJsselmonde-Oost, Hospice De Reiziger, Stichting De Toekomst, Stichting Kijk op Welzijn, Stichting Dajong, Kleurrijk Barendrecht en Opnieuw & Co Barendrecht worden zo een beetje in het zonnetje gezet voor het helpen van hun medemens.

Concept Unie is een design- & productiebureau dat mooie, grappige en originele producten ontwikkelt voor bedrijven die zich richten op de consument. Zij werken vanuit Barendrecht met én voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. De productie vindt plaats bij diverse sociale werkbedrijven in Nederland.

Ondernemers die, net als Concept Unie, vrijwilligers van lokale stichtingen willen bedanken kunnen relatiegeschenken, overgebleven kerstpakketten of andere items die leuk zijn om cadeau te doen doneren aan de Cadeautjesbank van de Barendrechtse Uitdaging. Voor meer informatie over deze cadeautjesbank en alle andere activiteiten van de Barendrechtse Uitdaging verwijzen wij u graag naar www.barendrechtseuitdaging.nl

 

 

Scroll naar boven