De Barendrechtse Uitdaging heet ambassadeur Arend met plezier welkom.

6 september 2019

De Barendrechtse Uitdaging is opgetogen dat Arend Wesdijk ambassadeur wil zijn voor de Stichting. Arend is professional in het sociaal domein, waarin hij als zelfstandig adviseur en onderzoeker zich bezig houdt met participatievraagstukken. Hij vindt het van belang de kracht van mensen en de gemeenschap als geheel te vergroten. “Kansen creëren voor hen die het nodig hebben, zie ik als mijn persoonlijke en professionele ‘mission statement’; het vormt de rode draad in mijn activiteiten en rollen”.

Arend draagt de Barendrechtse Uitdaging een warm hart toe en hij heeft zich al vanaf de start ingezet om de naamsbekendheid te vergroten. Hij vertelt enthousiast: “de Barendrechtse Uitdaging maakt noodzakelijke verbindingen tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en heeft een groot effect op de Barendrechtse samenleving”. Hij sluit het gesprek af met de zin: “ik draag hen een warm hart toe, zij zijn het vertrouwen waard”. 

Deel het bericht:
"De Barendrechtse Uitdaging heet ambassadeur Arend met plezier welkom."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven