Een match op de Beursvloer: daar kun je nog dagelijks profijt van hebben!

2 april 2019

Persbericht door Jennifer Schuurman van WSSLWRK!NG.

Het is donderdag 8 maart 2018. Gerda Pradun van stichting Velerlei is aanwezig op de Beursvloer van Barendrecht georganiseerd door de Barendrechtse Uitdaging. In blauw/gele jasjes lopen leden van de matchgroep rond om stichtingen, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties te matchen met het bedrijfsleven. Zo ook Jennifer Schuurman van WSSLWRK!NG. 

“Hey! Hoe is het met jou?” Jennifer en Gerda treffen elkaar. Zij kennen elkaar nog van de workshop ‘Kansen zien en benutten’. Jennifer gaf deze workshop een half jaar eerder aan medewerkers van maatschappelijke organisaties in het kader van de Kenniskaravaan van de Barendrechtse Uitdaging. Gerda vertelt hoe het met haar en de stichting gaat. Stichting Velerlei doet het goed. Er zijn vele activiteitengroepen actief, van handwerkclub tot gitaarclub, van de mannenclub tot de fotoclub. Vrijwilligers zetten zich enthousiast in om deze activiteiten en de inloop mogelijk te maken. Gerda heeft toch een vraag. Ze is zoekende naar haar eigen rol binnen de stichting. Zij is het gezicht van de stichting, maar kan niet altijd aanwezig zijn. Ze merkt dat ze het lastig vindt wanneer ze moet kiezen voor de stichting en wanneer voor zichzelf. 

Jennifer hoeft niet lang na te denken met wie zij Gerda zou willen matchen. “Wat zou je ervan vinden als wij eens samen zouden sparren over jouw rol binnen de stichting?” vraagt Jennifer. Gerda begint te glunderen. “Dat zou ik heel fijn vinden”. En zo kwam er een match! In 10 sessies van 1,5 uur stond een groot deel van 2018 voor Gerda in het teken van (opnieuw) durven dromen, leiderschap tonen, voor zichzelf kiezen en confrontaties aangaan. “Met de coaching heb ik geleerd hoe ik dicht bij mezelf kon blijven, dat ik veranderingen kan initiëren door mijn eigen gedrag aan te passen en dat keuzes uit het verleden nu misschien niet meer passen en dat ik die mag bijstellen. Ik heb er nog dagelijks profijt van.” aldus Gerda. En niet alleen voor Gerda en haar stichting was deze match een succes. Ook Jennifer vond de match zeer waardevol. Het is voor haar dé manier om met WSSLWRK!NG maatschappelijk actief te zijn. Daarnaast wilde ze, naast groepen, ook graag individuele coachtrajecten aanbieden. En dat dat bij haar past, is meer dan bevestigt dankzij deze match. Een win win situatie dus. 

Op donderdag 7 maart 2019 vindt er weer een Beursvloer plaats. Ook dit jaar zijn er weer volop mogelijkheden voor bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de beursvloer. Meld u aan via deze link en geef daarbij aan wat uw hulpvraag en/of aanbod is. En de leden van de matchgroep helpen u voor een passende match. De Beursvloer vindt plaats bij Makro Barendrecht (Zeemanstraat 2).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging. info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.

Deel het bericht:
"Een match op de Beursvloer: daar kun je nog dagelijks profijt van hebben!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven