Een uitdaging voor de Zorgnijverij

De Zorgnijverij had op woensdag 1 maart het jaarlijkse uitje met 27 mensen van de dagbesteding. Ze gingen naar Avifauna. Alles was geregeld behalve een bus waarin de hele groep vervoerd kon worden. Hoe leuk ook, er was geen budget voor een bus en daarom maakten de mensen van de Zorgnijverij er een Barendrechtse uitdaging van. De Barendrechtse uitdaging publiceerde het op de website en niet zonder resultaat!

Umair Chaudhry, commercieel directeur van Kyocera Document Solutions en nieuw matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging zag de uitdaging en kende de Zorgnijverij inmiddels al van de Barendrechtse beursvloer waar hij kennismaakte met Erna de Keijzer. Umair heeft een groot netwerk en besloot om Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw te vragen of de Zeeuw & Zeeuw bus hiervoor kon worden ingezet. De eigenaar van die bus Mimoun Maimouni van Gorse Tours B.V. nam vervolgens contact op met Erna en heeft belangeloos één van zijn bussen beschikbaar gesteld voor die dag!

Erna de Keijzer: “ Wat een mooie match. De mensen van de Zorgnijverij hebben een geweldige dag uit gehad en zijn heel blij met de mannen die dit mogelijk maakte. Uiteraard zijn de mensen van de houtwerkplaats van de Zorgnijverij aan de slag gegaan voor deze mannen. Bedankt Barendrechtse uitdaging voor deze mooie match! ”

 

Over Kyocera Document Solutions:

Wij zijn een wereldwijd opererende fabrikant van (multifunctionele) printers, software en services, die daarmee milieuvriendelijke documentoplossingen levert. Kyocera werkt volgens een onderscheidende visie die economie en ecologie combineert. Onze klanten staan centraal, zodat wij alleen producten en diensten leveren die de kwaliteit van het (zakelijke) leven van onze klanten verbeteren. Onze inspirerende bedrijfsfilosofie vraagt van elke medewerker om ”als mens het juiste te doen”.

 

Over Zeeuw & Zeeuw:

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen onze 35 vestigingen behoren we tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. We bieden een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en 3 schadeherstelbedrijven. Tevens onderscheiden wij ons in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

 

Over Gorse Tours:

Gorse Tours is een jong bedrijf, maar kan buigen op de twintig jaar ervaring van directeur Mimoun Maimouni. Zowel in binnen- als buitenland. Voor personen en groepen heeft Gorse Tours haar wagenpark en klantenbestand in de laatste jaren stevig uitgebreid. Met eigen bussen en chauffeurs worden vanaf de garage in Heinenoord de opdrachten aangenomen en uitgevoerd. Voor bedrijven, onderwijsinstellingen, stichtingen, goede doelen en sportbonden en -clubs.

 

Scroll naar boven