Een wensput vol gereedschap in KARWEI Barendrecht Carnisse voor Zorggroep de Toekomst

8 januari 2019

Persbericht  door Coby van Deursen 15 december 2018

Enkele maanden terug kwam matchgroeplid Tahnee Valkenburg van Pie Party op het idee om gereedschappen in te zamelen voor de klusclub van Zorggroep de Toekomst. De mannen die gebruik maken van de dagbesteding bij Zorggroep de Toekomst en graag timmeren, hebben de Barendrechtse Uitdaging gevraagd om diverse ontbrekende gereedschappen. Deze mannen maken ondermeer tuinmeubilair van steigerplanken. KARWEI Barendrecht Carnisse heeft daarop een wensput, die gemaakt is door de leden van de klusclub zelf’, enkele weken geplaatst in hal van KARWEI Barendrecht Carnisse.

Vele doe-het-zelvers hebben hieraan gehoor gegeven en ruim gedoneerd. Enkele gereedschappen zijn zelfs direct bij Zorggroep de Toekomst afgegeven. Het resultaat mag er zijn: verschillende boortollen, schaven, schroevendraaiers, schuurbandmachine e.a.

Op de vraag van de KARWEI Barendrecht Carnisse of zij nog gereedschappen missen is vakkundig  een lijstje samengesteld: een slijpmachine, een aantal handzagen en schroeven. Manager Joeri de Grauw van KARWEI Barendrecht Carnisse heeft toegezegd deze wensenlijst te vervullen zodat de ‘timmermannen’ over voldoende vakgereedschap beschikken om ook in de toekomst mooie dingen te maken. Op de vraag, aan enkele mannen van de klusclub, welke werkzaamheden zij in het verleden hebben verricht, wordt duidelijk dat er een echte timmerman bij is. De ander is altijd een fervent klusser geweest en weer een ander heeft op de scheepvaart gewerkt. De voormalig natuurkunde docent zegt naast graag te lezen, het gewoon gezellig te vinden hier onder elkaar te zijn. ‘Timmerman Jaap’  laat vol trots zijn blokschaaf zien welke hij als leerling op de ambachtsschool ruim 65 jaar geleden heeft gemaakt.

Zorggroep de Toekomst dankt alle goede gevers en vooral Joeri de Grauw van KARWEI Barendrecht Carnisse, die samen met Tahnee Valkenburg het idee om gereedschappen in te zamelen bij de Barendrechtse Uitdaging heeft ingebracht.

Dat Karwei daarnaast ook nog de ontbrekende gereedschappen wist aan te vullen komt helemaal als een actieve verrassing in deze feestelijke december maand.

Deel het bericht:
"Een wensput vol gereedschap in KARWEI Barendrecht Carnisse voor Zorggroep de Toekomst"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven