Feestelijke aftrap Barendrechtse Uitdaging

18 mei 2017

 

 

PERSBERICHT 18 mei 20

Vliegende start Barendrechtse Uitdaging

Op 18 mei heeft in Blok 0180 de feestelijke aftrap van de Barendrechtse Uitdaging. plaatsgevonden. Het doel van de Barendrechtse Uitdaging is om met gesloten beurs verenigingen en maatschappelijke organisaties te helpen. Dit doet de uitdaging door lokale ondernemers uit te dagen om hun netwerk aan te spreken.

Tijdens de feestelijke aftrap waren er zeker 100 maatschappelijke organisaties, verenigingen en ondernemers aanwezig. Dit alleen al maakte deze bijeenkomst zeer succesvol.

De feestelijke aftrap
Tijdens de binnenkomst van alle genodigden werd de muzikale omlijsting verzorgd door “ de klinkende tulp” . Vervolgens werden Linda Sanders (oprichter Barendrechtse Uitdaging), het bestuur bestaande uit Renee van Nierop, Miranda van der Nat en Andre van Veen, gevraagd wat voor hen de motivatie was om zich aan de uitdaging te verbinden.

Ook Dhr.Vermaat (EVB) en Gerda Geurtsen (Directeur van de Nederlandse Uitdaging) hebben van zich laten horen tijden deze bijeenkomst.

Succesvolle matches
Als je een stichting zoals de Barendrechtse Uitdaging start, weet je dat er behoefte is aan hetgeen je als stichting te bieden hebt, maar dat dit tijdens de feestelijke aftrap al zo succesvol zou zijn had niemand durven dromen.

Als eerste is daar Blok 0180, als gastheer van dit evenement was de eerste hulpvraag voor hen. Blok 0180 is op zoek naar een tussenscherm dat gebruikt kan worden om de ruimte in tweeën te delen. Zo kan dit multifunctionele centrum voor meerdere evenementen tegelijk worden gebruikt. Uiteraard is dit een vrij ingewikkelde match om meteen te maken maar de eerste stappen zijn gezet.

Vervolgens was het woord aan Stichting Centrumtuin, voor dit prachtige initiatief heeft Arend Wesdijk verschillende zaken nodig. Zo was daar de behoefte voor een parasol, bankjes, een vijver en bijenkasten. Tijdens de feestelijke aftrap zijn er insectenhotels aangeboden door Aquarium en Dierenspeciaalzaak Wesdijk, werd er door iemand in de zaal een parasol aangeboden en heeft iemand aangeboden om te kijken naar de mogelijkheden voor een vijver.

Tot slot was daar Kledingbank Uniek, zij hebben op dit moment voornamelijk behoefte aan fietsen en gereedschap voor de fietsenmaker. Tevens was er de behoefte aan vervoer om zo de oudere Barendrechtse Minima de mogelijkheid te bieden te winkelen bij Kleding Bank Uniek. Ook hier konden meteen verschillende matches worden gemaakt, er werd vanuit de zaal meteen een fiets aangeboden en het vervoer van de ouderen wordt gefaciliteerd door het bestuur van OZHW. Tevens was daar Unica die de fietsenmaker aan een deel van zijn gereedschap kan helpen.

Als afsluiting van het geheel was singer/songwriter Jeroen Janssen bereid gevonden om nog wat nummers ten gehoren te brengen.

Heeft u, bent u of kent u een maatschappelijk betrokken ondernemer of bent u een maatschappelijke organisatie en heeft u iets nodig? Kijk dan eens op barendrechtseuitdaging.nl voor vraag en aanbod.

Deel het bericht:
"Feestelijke aftrap Barendrechtse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven