Hoe leuk kan het zijn op Blue MONDAY bij Ikea Barendrecht

25 februari 2020

Na de feestdagen ontdekken wij elk jaar weer dat wij nog vele donkere dagen tegemoet gaan voordat wij buiten kunnen zitten. Maandag 20 januari, ook wel Blue Monday genoemd, is in 2020 de leukste start van het jaar.

Zo na de feestdagen zijn wij al dat feestelijk eten misschien wel een beetje beu. Dat gold zeker niet voor de ruim 50 genodigden voor de ‘Kom, Kijk en Doe mee’ dag, dit keer in het restaurant van onze gastvrouw Dinah de manager Ikea Barendrecht.

Om deze middag te realiseren is weer samengewerkt met de verschillende bekende partners en de senioren zijn uitgenodigd via enkele van onze contacten bij Velerlei, een tweetal bewonersorganisaties, Aafje en St. IJsselmonde Oost. Aangezien de filosofie achter deze middagen is om enerzijds de mensen een leuke middag te bezorgen blijft het doel om de senioren daarnaast kennis te laten maken met de diverse bestaande activiteiten binnen Barendrecht. Zo heeft de sportcoach, die het sportieve vragenspel had uitgezet in een parcour binnen Ikea, na afloop contact gelegd met de voorzitter van de betrokken bewonersvereniging teneinde de geboden sportactiviteiten voor senioren in Barendrecht te promoten. Door de BU is ook al eerder met Aafje contact gelegd om de uitstapjes onder de aandacht te brengen. Kortom enkele voorbeelden van activiteiten die op een Blue Monday worden samengebracht.

Na de actieve speurtocht in Ikea konden de de genodigden, na de prijsuitreiking, los op het buffet. Keuze genoeg, “wat een weldaad”, aldus een van de genodigden.Of het nog niet op kon, zorgde Glenda Peters tussen de bedrijven door voor prachtige liedjes op een manier die iedereen uitnodigde gezellig mee te doen.Onderling wordt druk gekeuveld en met tussenpozen even naar het buffet gelopen voor nog een drankje of een lekker nagerecht.Na het zoveelste (meezing) liedje en een klein dansje was het tegen 19.00 moeilijk afscheid nemen, veel te gezellig.Bedankt allemaal* weer voor deze super samenwerking waardoor wij met elkaar veel nieuwe energie in deze donkere dagen hebben ingezet in Barendrecht. (*St IJsselmonde Oost, Kijk op Welzijn en de inzet van de vrijwilligers).

Deel het bericht:
"Hoe leuk kan het zijn op Blue MONDAY bij Ikea Barendrecht"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven