Huisraadverzamelbank van start

Na een gedegen voorbereiding is de Barendrechtse Uitdaging op 5 februari officieel van start gegaan met de eerste match van de huisraadverzamelbank.

Eerder was in een contact tussen Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging en Stephan Burger, directeur van Aafje Hulpthuis, besproken dat zorgverleners die bij de mensen komen om huishoudelijke hulp te verlenen, signaleren dat een groep minder draagkrachtige ouderen niet over het juiste schoonmaakmateriaal beschikt. “Voor de huishoudelijke hulpen wordt het werken in deze huishoudens zo heel lastig gemaakt”, aldus Stephan Burger. 

De Makro in de persoon van Kevin Magereij heeft daarop 25 pakketten samengesteld met schoonmaakmiddelen zoals een emmer, borstel etc. en overgedragen aan Aafje Hulpthuis. Deze organisatie zal er voor zorgdragen dat de pakketten bij de juiste mensen komen. Linda Sanders zegt blij te zijn dat de twee matchgroepleden Xander Heijnen en Lianne den Haan, dit project nu voortvarend oppakken. “Zonder de hulp van deze twee kanjers zou deze mooie eerste match langer hebben moeten wachten”. Zowel Xander als Lianne vertrouwen erop ook in de nabije toekomst nog vele matches te vervullen voor de huisraadverzamelbank.

Mocht u nog vragen hebben over het project Huisraadverzamelbank, dan kunt u contact opnemen met Lianne den Haan (06-36180436) of Xander Heijnen (06-24948700)

Scroll naar boven