Jaarverslag 2018

15 juli 2019

Als één van de ruim 60 Uitdagingen in Nederland presenteren wij met trots het jaarverslag 2018 van Stichting de Barendrechtse Uitdaging. Speciale dank aan De Bondt Grafimedia voor het drukwerk en GrafisjopMarjo voor het ontwerp en de opmaak.

In 2018 hebben wij maar liefst 185 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van ruim € 85.000. Daarnaast zijn er ook heel veel verbindingen en ontmoetingen gerealiseerd die lokale impact geven. Meer dan 89 bedrijven en organisaties hebben zich ingezet om dit te realiseren en hebben daarmee meer dan 40 stichtingen en verenigingen verder geholpen met maatschappelijke vraagstukken.

Ondernemend Barendrecht geeft steeds meer gehoor aan de oproep van de Barendrechtse Uitdaging om kennis, kunde, handjes en materialen beschikbaar te stellen. Heel veel dank aan het bestuur, de matchgroep, de PR-groep, vrijwilligers en alle organisaties en ondernemers die hebben bijgedragen aan het geweldige succes van de Barendrechtse Uitdaging in 2018!

Bekijk hier:

BU jaarverslag 2018 interactief

Deel het bericht:
"Jaarverslag 2018"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven