Jonge mantelzorgers verdienen een weekend ontspanning.

27 juni 2023

Ook dit voorjaar is er door Kijkopwelzijn voor de derde maal een Mantelzorgkamp voor jongeren georganiseerd. De groep van 11 jonge mantelzorgers is dit jaar op kamp geweest naar Austerlitz. Het vervoer voor de jongeren is die dagen, door bemiddeling van de Barendrechtse Uitdaging, opgepakt door Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden. Deze organisatie leende de personenbusjes graag uit voor deze groep jongeren, waarvoor wij hen mede namens alle deelnemers hartelijk willen bedanken.

Gelezen het verslag vanuit de begeleiding zijn er dat weekend flink veel activiteiten geweest waardoor de jonge zorgers hun zinnen optimaal konden verzetten. De opsomming van alle activiteiten gaat te ver, doch enkele willen wij hierbij wel noemen: zo was er de spooktocht in het nabijgelegen bos en moesten de jonge zorgers geblinddoekt een parcours afleggen. Op zaterdag staat laser gamen op het programma en in de middag afkoelen bij het Henschotermeer. Die dag wordt afgesloten met een film, “die de helft van de groep heeft meegekregen”, aldus de leiding. Na een extra uurtje slaap op de zondag worden er waterspellen georganiseerd en eindigt in een groots watergevecht. “het weekend is weer voorbijgevlogen” .

Deel het bericht:
"Jonge mantelzorgers verdienen een weekend ontspanning."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven