Kunstwerken voor MVO-awards!

20 oktober 2022

Afgelopen dinsdag 18 oktober reikte burgemeester Govert Veldhuijzen de prijs uit voor de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer, Arjan Kraaijeveld van GKB groep. De award was tot stand gekomen door een Match van de Barendrechtse Uitdaging, die aan de KunstExpress vroeg om twee awards te ontwerpen.

Kunstenaar Mustapha is erg trots op zijn Watertoren. Het gaat om het symbool van het meest markante en zichtbare gebouw in Barendrecht. 

De aanmoedigingsprijs die naar Marjon Kesselaar ging van Autofer is ontworpen door Daisy. Het is een kleurrijke vogel met versierselen en felle kleuren. Het staat symbool voor de bijzondere bijdrage die Marjon doet, in haar geval zich inzetten voor eenzame Barendrechters. 

Daisy en Mustapha roepen Barendrechters, Barendrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties op om vooral langs te komen bij de KunstExpress op het middeldijkerplein. Er is voor iedere portemonnee wat wils en leuke opdrachten als deze zijn een mooie uitdaging.

 

Persbericht door Dave Dirks

Deel het bericht:
"Kunstwerken voor MVO-awards!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven