Barendrechtse ondernemers helpen Barendrechters

Persbericht door Dave Dirks, 25 februari 2020

Als Melanie Trummer (weddingplanner) het ultieme cadeau wilt doen – een bruiloft voor iemand organiseren die dat als laatste wens heeft – komt ze al snel terecht bij de Barendrechtse Uitdaging. Wanneer het op Facebook wordt geplaatst, reageert bijna direct een andere Barendrechtse ondernemer: een Ad van Koppen, fotograaf. Hij zou geheel kosteloos de bruidsrapportage willen maken. Misschien gelukkig, maar van het aanbod is nog geen gebruik gemaakt.

Een match noemen ze het zelf bij de Barendrechtse Uitdaging, als een vraag van een maatschappelijke organisatie wordt beantwoord met het aanbod van een onderneming.

Dat gebeurt het gehele jaar door, maar één keer per jaar wordt uitgepakt: de Maatschappelijke Beursvloer. In het  netwerkcafé, wat beschikbaar is gesteld door de Makro, vinden ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar. Onderhoud voor het clubgebouw, speeltoestellen voor de speeltuin, een laptop, noem het maar op, zo gek als het is en het kan gematcht worden.

De Maatschappelijke Beursvloer Barendrecht vindt plaats op donderdag 5 maart, op het Netwerkplein van Makro Barendrecht, Zeemanstraat 2 in Barendrecht, van 16:00 tot 18:30 uur. Deelname is kosteloos. Als u wilt deelnemen moet u zich vooraf aanmelden door en uw aanvraag/aanbod door te geven via www.barendrechtseuitdaging.nl/beursvloer/, of neem contact op met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging: info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475

Scroll naar boven