Matchen van vraag en aanbod belangrijker dan ooit

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Matchen van vraag en aanbod belangrijker dan ooit

In deze moeilijke tijden komt het beste van ons boven: elkaar helpen is in Barendrecht nog nooit zo mooi zichtbaar geworden.

We zien dat niet alleen Barendrechters, maar ook (maatschappelijke) organisaties en ondernemers alle hens aan dek hebben om hun organisatie draaiende te houden. 

Ook de Barendrechtse Uitdaging heeft het momenteel erg druk en de Matchgroep van ondernemers is door deze crisis onderbezet. We kunnen daardoor niet ieder verzoek in behandeling nemen en zullen keuzes moeten maken wat we wel en niet op kunnen pakken.

We hopen op jullie begrip en steun in deze.

We blijven ons inzetten voor de maatschappelijke organisaties. Tegelijkertijd houden we er rekening mee dat wij ons ondernemersnetwerk niet onnodig belasten in deze moeilijke tijd. Wij beoordelen de aanvragen op urgentie en haalbaarheid.

Vragen kunnen alleen ingediend worden via onze website: https://barendrechtseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden/

Voor iedereen veel sterkte in deze heftige en onzekere tijd en blijf voor elkaar zorgen.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven
Scroll naar top