Meer kleur voor de bewoners van de Elf Ranken. Ook onze kwetsbare bewoners vergeten wij niet.

1 mei 2020

Op 10 april kreeg de Barendrechtse Uitdaging een mooie vraag van Els Schaap-Holsheimer van Echt voor Barendrecht: ‘voor Laurens De Elf Ranken worden bloeiende planten gezocht voor de binnentuin’.  “Zou het niet prachtig zijn als de bewoners, die nu geen bezoek mogen ontvangen, kunnen genieten van een uitbundig bloeiende tuin”, aldus Els.

Het was een echte uitdaging, maar dankzij de inspanningen en de plantjes van het Rozenpakhuys plus de mooie actie van Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf, die het planten verzorgd heeft, zijn de binnentuinen vol kleur en klaar voor de zomer! Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging is heel blij met deze geslaagde uitdaging, het is weer een voorbeeld van een prachtige samenwerking in ons Barendrecht! Deze liefdevolle actie brengt wat kleur bij kwetsbare bewoners die zo kunnen zien dat wij hen gezamenlijk graag steunen.

Speciale dank aan John en Irma Scheurkogel van het Rozenpakhuys en Teun, Marjolein en Teunis Kraaijeveld van Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf.

 

Deel het bericht:
"Meer kleur voor de bewoners van de Elf Ranken. Ook onze kwetsbare bewoners vergeten wij niet."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven