Nieuw Bestuurslid voor de Barendrechtse Uitdaging

17 juli 2018

 

PERSBERICHT

Nieuw Bestuurslid voor de Barendrechtse Uitdaging

De Barendrechtse Uitdaging is blij te kunnen melden dat ze een nieuw Bestuurslid heeft gevonden in de persoon van Boris van Beek. Boris is directeur Digital & Customer Operations zakelijke markt bij T-Mobile Nederland. In zijn functie is hij niet alleen bezig met de zakelijke kant van zijn baan, maar houdt hij zich ook bezig met hoe barrières weggenomen kunnen worden middels technologische ontwikkelingen. 

Zo is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Humanitas kook app die ervoor zorgt dat mensen met een beperking gezond en lekker voor vrienden en familie kunnen koken. Ook helpt hij zijn zwager met het project: “Boomstamtafel met een verhaal”, waarbij mensen met een beperking boomstamtafels afwerken, die door bedrijven en particulieren gekocht kunnen worden.

Door de mix van ervaring op het gebied van bestuur binnen een groot bedrijf en zijn affiniteit met projecten als de Humanitas kook app, is Boris een mooie versterking van het bestuur van de Barendrechtse Uitdaging. Boris vertelt: “De reden om me aan te sluiten bij de Barendrechtse Uitdaging is dat de energie die Linda Sanders, Coby van Deursen en Miranda van der Nat uitstralen zeer aanstekelijk en inspirerend is. Zij proberen vragen vanuit de Barendrechtse samenleving te koppelen aan het aanbod vanuit het bedrijfsleven of andere organisaties. Ik vind het mooi om mijn kennis en ervaring te delen, om zo een kleine bijdrage te leveren aan het mooie doel van de Barendrechtse Uitdaging”. 

 

 

Deel het bericht:
"Nieuw Bestuurslid voor de Barendrechtse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven