Ongelooflijk succesvolle matches in 2024 op het Barendrechts Maatschappelijk Business Event!

7 maart 2024

Ongelooflijk succesvolle matches in 2024 op het Barendrechts Maatschappelijk Business Event!

Op dinsdag 5 maart kwamen bedrijven, stichtingen, verenigingen, organisaties, en instellingen samen in het Gemeentehuis voor een buitengewone gelegenheid: het Barendrechts Maatschappelijke Business Event. En wat een bruisende dag was het!

Registeraccountant Jan Vermeulen nam ons mee in de veranderde regelgeving rondom duurzaamheid waaraan niet alleen grote ondernemers moeten voldoen, maar ook toeleveranciers hebben hierdoor een uitdaging om aan diezelfde regels te kunnen voldoen.

Op de Maatschappelijke Beursvloer werd met gesloten beurzen en veel enthousiasme behoeften en oplossingen gedeeld. Het draaide allemaal om het creëren van waardevolle matches, waarbij de ene partij kon helpen waar de andere een behoefte had. En raad eens? Het was een ongelooflijk succes! 

In een sfeer van samenwerking en goodwill werden maar liefst 65 matches gemaakt, met een totale waarde van maar liefst € 212.235,-  Dit betekent niet alleen dat behoeften werden vervuld, maar ook dat er een sterk gevoel van gemeenschap en ondersteuning werd gecreëerd.

Alle aanwezigen werden getrakteerd op een heerlijk buffet, aangeboden door burgemeester Schneider van de Gemeente Barendrecht. Het was een avond vol inspiratie, netwerken en vooral het vieren van gezamenlijke successen.

Aan het eind van de avond zegt Linda Sanders, de manager van de Barendrechtse Uitdaging: “ ik ben trots op de resultaten van dit evenement en dankbaar voor de samenwerking met de verschillende bedrijven en organisaties die hebben geholpen dit weer tot een succes te maken”. Want door het Barendrechts Maatschappelijke Business Event is te meer weer bevestigd; door samen te werken creëren we echt het verschil! 

Deel het bericht:
"Ongelooflijk succesvolle matches in 2024 op het Barendrechts Maatschappelijk Business Event!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven