Ongelooflijk succesvolle matches in 2024 op het Barendrechts Maatschappelijk Business Event!

Ongelooflijk succesvolle matches in 2024 op het Barendrechts Maatschappelijk Business Event!

Op dinsdag 5 maart kwamen bedrijven, stichtingen, verenigingen, organisaties, en instellingen samen in het Gemeentehuis voor een buitengewone gelegenheid: het Barendrechts Maatschappelijke Business Event. En wat een bruisende dag was het!

Registeraccountant Jan Vermeulen nam ons mee in de veranderde regelgeving rondom duurzaamheid waaraan niet alleen grote ondernemers moeten voldoen, maar ook toeleveranciers hebben hierdoor een uitdaging om aan diezelfde regels te kunnen voldoen.

Op de Maatschappelijke Beursvloer werd met gesloten beurzen en veel enthousiasme behoeften en oplossingen gedeeld. Het draaide allemaal om het creëren van waardevolle matches, waarbij de ene partij kon helpen waar de andere een behoefte had. En raad eens? Het was een ongelooflijk succes! 

In een sfeer van samenwerking en goodwill werden maar liefst 65 matches gemaakt, met een totale waarde van maar liefst € 212.235,-  Dit betekent niet alleen dat behoeften werden vervuld, maar ook dat er een sterk gevoel van gemeenschap en ondersteuning werd gecreëerd.

Alle aanwezigen werden getrakteerd op een heerlijk buffet, aangeboden door burgemeester Schneider van de Gemeente Barendrecht. Het was een avond vol inspiratie, netwerken en vooral het vieren van gezamenlijke successen.

Aan het eind van de avond zegt Linda Sanders, de manager van de Barendrechtse Uitdaging: “ ik ben trots op de resultaten van dit evenement en dankbaar voor de samenwerking met de verschillende bedrijven en organisaties die hebben geholpen dit weer tot een succes te maken”. Want door het Barendrechts Maatschappelijke Business Event is te meer weer bevestigd; door samen te werken creëren we echt het verschil! 

Scroll naar boven