Ook in 2019 matchen we op de Beursvloer in Barendrecht

Persbericht 18 januari 2019

Door Kitty Verhagen

Op 7 maart om 16.30 uur geeft burgemeester Van Belzen het startschot voor wederom een krachtige beursvloer. De beursvloer is DE plek waar bedrijven, scholen en stichtingen elkaar vinden in vraag en aanbod, zonder dat er een cent wordt uitgewisseld, aldus Sanders van de Barendrechtse Uitdaging. “Voortbordurend op het succes van vorig jaar, verwachten we weer prachtige matches te maken waar Barendrecht alleen maar mooier van wordt”.

Matchen van vraag en aanbod

Van schilderwerk bij Humanitas, tot trainingen mindfulness op scholen, en een meubeldans voor diverse stichtingen is een korte impressie van de matches van vorig jaar. Ook dit jaar zijn er weer volop mogelijkheden voor bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten op de Beursvloer bij Makro Barendrecht (Zeemanstraat 2). 

De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven lopen al binnen en variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor u als bedrijf de kans maatschappelijk van betekenis te zijn. 

Deelname is gratis

Wilt u deelnemen aan de Beursvloer? Graag eerst aanmelden via: https://barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/ en geef daarbij aan wat uw hulpvraag en/of aanbod is. En wij helpen u voor een passende match.

Nog vragen ?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging. info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.

 

Scroll naar boven