Oproep aanmelden Barendrechts MVO-award 2022

13 september 2022

“Wie is de meest onderscheidende en/of inspirerende maatschappelijk verantwoord ondernemer van Barendrecht?” – dat is de vraag voor de prijsuitreiking voor de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Barendrecht?

Dit jaar wordt de prijs tijdens het Barendrechts Business Event op 18 oktober 2022 in het gemeentehuis van Barendrecht uitgereikt. De prijs zelf is een kunstwerk van kunstatelier “Kunstexpress” op het Middeldijkerplein.

Daarom doet de Barendrechtse Uitdaging een oproep aan Barendrechters en Barendrechtse ondernemers om ondernemers voor te dragen die voor de jaarlijkse MVO-award in aanmerking zouden kunnen komen. Deze prijs is voor die Barendrechtse Ondernemer, die zich het afgelopen jaar het meest onderscheidend of inspirerend heeft ingezet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

“Deze prijs verdien je niet zomaar”, aldus wethouder Lennart van der Linden, “Iedere aanmelding wordt beoordeeld op wat de impact was voor de inwoners van Barendrecht, wat de impact was op het gebied van milieu en duurzaamheid en in hoeverre dit winst heeft opgeleverd, volgens de principes van People, Planet en Profit. Als wethouder ben ik zeer enthousiast en nodig ik alle Barendrechters dan ook uit een voordracht te doen!”.

Aanmelden kan via http://bit.do/mvoaward

Deel het bericht:
"Oproep aanmelden Barendrechts MVO-award 2022"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven