Repair Café geopend!

Tijdens een klein feestje in de bibliotheek is op 9 juli het Repair Café officieel geopend. De Barendrechtse Uitdaging is trots dat zij met de initiatiefnemers middels de Beursvloer Barendrecht niet alleen nader kennis heeft gemaakt doch via dit podium een aantal matches voor hen heeft gerealiseerd. Zoals de notaris Martin Tempelaar, kantoor Groenveld en Van Houdt Notarissen, die voor de oprichtingsstatuten heeft gezorgd, Els Nelis van Immaru heeft de website voor het Repair Café gemaakt, een rolbanner en visitekaartjes zijn verzorgd door Peter Postumus van Drukwerk Barendrecht, bemiddeling voor vrijwilligers door KijkopWelzijn en Raymond Molier van Makro Barendrecht heeft de koffie en thee voor de bezoekers van het Repair Café gesponsord.  

“Het Repair café gaat met het vergroten van de levensduur van materialen, net als de Barendrechtse Uitdaging, voor duurzaamheid”, aldus Linda Sanders. De werkplek van het Repair café is in de bibliotheek en is speciaal gekozen omdat het ook hierbij gaat om kennis vergroten en duurzaamheid. Samen doen, samen leren.

Degene die met een reparatievraag komt wordt uitgenodigd erbij te blijven zodat vrager de volgende keer zelf een reparatie kan uitvoeren.

Na het woord van dank, door Peter Klaassen voor ondermeer de sponsoren wordt door de initiatiefnemers nadrukkelijk aan (toekomstige) vrijwilligers gevraagd zich te melden voor het Repair café.

 

 

Scroll naar boven
Scroll naar top