Stichting Petition opgericht door bemiddeling van de Barendrechtse Uitdaging

25 november 2019

Persbericht door Coby van Deursen

Het moment waarop de jonge mannen van Stichting Petition te horen kregen dat zij de winnaars van Barendrechts Beste zijn, zie ik nog voor mij. Binnen de meegebrachte supportersgroep ging luid gejuich op. Petition is een jonge organisatie die zich wil inzetten voor de jeugd van Barendrecht, zij bruisen van de ideeën. Er zit echter ook een formele kant aan winnaar zijn van een leuk geldbedrag. Ricardo Grashuis, Sijbrand Groenedijk en Valentijn Westerink zullen voor hun Petition een Stichting moeten oprichten.

De mannen willen aan de slag maar het ‘hoe en wat’ is allemaal nieuw. De jongerenwerker Steven Schaap van KijkopWelzijn, die de jongens begeleidt en ondersteunt, komt op het idee de vraag bij de Barendrechtse Uitdaging neer te leggen. Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging pakt deze aanvraag op en vindt al snel, er is immers haast bij, notaris Martin Tempelaar van Notariskantoor Groenveld en van Houdt (een actief ondersteuner van de Barendrechtse Uitdaging) bereid deze klus op te pakken voor dit mooie jongeren doel. Stichting Petition kan nu echt aan de slag.

Deel het bericht:
"Stichting Petition opgericht door bemiddeling van de Barendrechtse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven