Uitnodiging Barendrechts Maatschappelijk Business Event 2024!

13 februari 2024

Barendrechtse ondernemers en maatschappelijke organisatie ontmoeten elkaar dinsdagmiddag 5 maart 2024 in het gemeentehuis tijdens het Barendrechts Maatschappelijk Business Event. U bent als Barendrechtse ondernemer of maatschappelijke organisatie van harte uitgenodigd om deel te nemen en u bij te laten praten over diverse actuele onderwerpen, deel te nemen aan de Barendrechtse Beursvloer en de uitreiking van de Barendrechtse MVO-award 2024 bij te wonen.

Waarom mag je dit niet missen? 

Dit is niet zomaar een bijeenkomst; het is een feest voor ondernemers met visie. Voor ondernemers die een positieve impact maken in de wereld én voor stichtingen en verenigingen die streven naar positiviteit. Bereid je voor op een middag waar je nieuwe connecties legt en op een laagdrempelige manier ontdekt hoe eenvoudig het is samen bijzondere, onvergetelijke of essentiële dingen te creëren. Oftewel de Barendrechtse Beursvloer!

Nieuwe regels en verslaglegging duurzaamheid

Grote bedrijven moeten aan Europese regels voldoen voor rapportage over duurzaamheid. Leveranciers aan die grote bedrijven (zoals lokale Barendrechtse leveranciers) hebben hierdoor ook een uitdaging om aan diezelfde regels te kunnen voldoen. Hoe dat precies zit, legt Jan Vermeulen RA uit. Als registeraccountant, docent en penningmeester van de Barendrechtse Uitdaging neemt hij je mee in deze veranderende regelgeving rondom duurzaamheid (Environmental, Social & Governance).

MVO-award

We zullen ook de schijnwerpers richten op de meest onderscheidende Barendrechtse MVO-ondernemer samen met alle (ja allemaal!) Barendrechtse Businessclubs. Zorg dat je erbij bent om deze inspirerende prestatie te vieren!

Culinair hoogstandje met de burgemeester!

Om de avond goed te beginnen, trakteert de burgemeester je op een verrukkelijk warm buffet. Heerlijk en een perfecte gelegenheid om informeel bij te praten!

Hoe meld je je aan? 

Het is simpel! Registreer je hier: https://barendrechtseuitdaging.nl/barendrechts-maatschappelijk-business-event/ voor dit niet te missen event. We vieren dit event het liefst met iedereen, maar dat is praktisch gezien niet haalbaar. Daarom zijn er in totaal 150 plekken beschikbaar. De aanmeldingen gaan hard, dus meld je tijdig aan en zorg dat je erbij bent! 

We kijken uit naar je komst!

Deel het bericht:
"Uitnodiging Barendrechts Maatschappelijk Business Event 2024!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven