Vrijwilligers gezocht voor fondsenwerving

5 oktober 2020

De Barendrechtse Uitdaging is de Maatschappelijk Makelaar van Barendrecht. De spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven.

Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De vrijwilligers willen graag, de Barendrechtse Uitdaging helpt ze vooruit. De Uitdaging weet welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen.

Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met het werven van fondsen, zodat wij de groei van de Barendrechtse Uitdaging kunnen bevorderen.

Waarom vrijwilligers?
De BU is een stichting die afhankelijk is van subsidies, sponsoren, vrienden en giften waarbij alle activiteiten met gesloten beurs plaatsvinden.

Wat vragen wij?
Een zoektocht inzetten naar de vele fondsen die mogelijk de BU kunnen ondersteunen. Daarnaast de aanvragen indienen met de beschikbare informatie plus ondersteuning van zowel de manager als bestuurders van de stichting. De tijd die dat vraagt is momenteel ongewis en afhankelijk van bekendheid met fondsenwerving.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Sanders, manager Barendrechtse Uitdaging op 06-53697475 of je kunt direct een mail sturen naar info@barendrechtseuitdaging.nl

Deel het bericht:
"Vrijwilligers gezocht voor fondsenwerving"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

MVO-awards 2024 uitgereikt!

Op dinsdag 5 maart werden bij een feestelijke ceremonie twee onderscheidingen uitgereikt tijdens een bijzonder evenement dat de toewijding aan

MVO-award 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award 2024?! Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart

Alle GKB-ers aan de slag

Een start op hoogwerker De opening van de ‘personeelsdag’ van alle 250 medewerkers bij de GKB groep begint met een

Scroll naar boven