Barendrechts MVO-award 2024

Voor de meest onderscheidende Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer in Barendrecht

Barendrechts MVO-award 2024

Bent u dat of kent u haar/hem?

Deze prijs wordt uitgereikt met als doel de Barendrechtse ondernemer die zich het meest onderscheidend/ inspirerend heeft ingezet op het gebied van MVO in het zonnetje te zetten. Deze ondernemer steekt met kop en schouders bovenuit als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is een aanmoedigingsprijs, die ter inspiratie voor collega-ondernemers en de inwoners van Barendrecht dient.

Ik gun deze award aan iemand!
Wilt u iemand voordragen, of vindt u dat uw team/onderneming deze prijs meer dan verdiend, dan kan via onderstaande formulier een voordracht gedaan worden. Let op, u moet wel een aantal vragen beantwoorden, want deze prijs krijgt men niet zomaar cadeau. De inschrijving sluit snel, dus wacht niet te lang.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet alleen een vinklijstje, maar een manier van kijken naar jouw rol als ondernemer in de samenleving. Jouw verantwoordelijkheid nemen en trots zijn op jouw bijdrage aan Barendrecht. 

Dit zijn de criteria
We hebben het wel geprobeerd meetbaar te maken. De jury beoordeelt de inschrijving op criteria, gebaseerd op People, Planet en Profit. MVO is goed voor de mens en het milieu en het levert ook nog eens geld op.

People
De wereld om u heen. Alle inspanningen die een bijdrage kunnen leveren aan Barendrecht en de Barendrechters. Niet alleen goede doelen dragen bij aan MVO, maar ook het verbeteren van welzijn van mensen binnen en buiten uw bedrijf. Nauw contact met de samenleving en bijdrage aan inclusie.

Planet
De wereld om u heen. Denk aan circulaire economie, duurzaam, milieuvriendelijk, actief bezig zijn met zuiniger en slimmer en minder milieu impact. Ook of juist lokaal in Barendrecht.

Profit
Winst! Uw bedrijf laat duidelijk en goed aantoonbaar zien, dat maatschappelijk verantwoord ondernemen geld oplevert. Dit is alles op het gebied van kostenbesparing, verbetering van uw imago/ reputatie/ markpositionering etc.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen product. Het is een label, keurmerk of logo dat we ergens op plakken. Het is een bewustwordingsproces. De ervaring leert dat, wanneer een ondernemer het MVO-pad ingeslagen is, men al snel tot de conclusie komt dat dit de juiste weg is in deze tijd.

De beoordeling op bovenstaande criteria gaan niet over hoeveel impact of hoe vaak en hoeveel bijdrage een ondernemer heeft geleverd, maar op de vraag of de ondernemer in Barendrecht Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op een inspirerende en onderscheidende manier heeft geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

Winnaar
De winnaar ontvangt uit handen van de burgemeester een unieke award, gemaakt door het Barendrechts kunstatelier “Kunstexpress” en mag zich met de nodige media-aandacht winnaar noemen van de Barendrechtse MVO-award 2024.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 februari 2024.

Formulier voordracht MVO-award 2024

Aanmelden MVO-award
Uw naam (de voordrager)
Uw naam (de voordrager)
Voornaam
Achternaam
De naam van de ondernemer
De naam van de ondernemer
Voornaam
Achternaam
Scroll naar boven
Scroll naar top