MVO-award Barendrecht 2024

De zoektocht naar de MVO-pionier van Barendrecht is begonnen!

MVO-award Barendrecht 2024

Welke ondernemer wint de MVO-award?

Ken jij of ben jij die ene kanjer van een ondernemer die met hart en ziel onderneemt? Die zich op onderscheidende en inspirerende wijze inzet voor People, Planet en Profit. Meld hem of haar dan nu aan!

🌍 MVO:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen checklist, maar een levenswijze. Misschien ken je ze wel. Het type ondernemer dat succes niet alleen uitgedrukt in cijfers, maar ook in de mate waarin succes wordt gedeeld. Door welzijn te vergroten, door betrokkenheid bij de samenleving, door oog te hebben voor wat er buiten het speelveld van de onderneming speelt en daarop handelt. 

🏆 Wie verdient deze eer?

Heb jij een ondernemer op het oog die er op dit vlak met kop en schouders bovenuit steekt? Geloof je dat jouw team/onderneming deze award meer dan verdient? Grijp dan nu je kans en draag ze voor! Wees voorbereid, want deze prijs verdien je niet zomaar; laat zien dat MVO in het bloed van deze ondernemer zit. Vul het formulier in op

www.barendrechtseuitdaging.nl/barendrechts-mvo-award/.

🌈 De Criteria:

MVO wordt gemeten aan de hand van meetbare criteria: People, Planet en Profit. Het gaat om het verbeteren van het welzijn (van Barendrechters), het streven naar een circulaire en duurzame economie en het winstgevend zijn door op MVO wijze te ondernemen.

People: Inclusie, welzijn en betrokkenheid bij de (Barendrechtse) samenleving.

Planet: Duurzaamheid, milieubewustzijn, lokaal actief.

Profit: Aantoonbaar succesvol met MVO-ondernemerschap

De gedreven en competente jury bestaat uit afgevaardigden van de businessclubs; VBO Fresh Port, Rotary Barendrecht,  BVV Businessclub, Businessclub VV Smitshoek en de gemeente Barendrecht.

🌟 De Beloning:

De award zal tijden hét “Barendrechts Maatschappelijke Business Event” op 5 maart worden uitgereikt. De award zelf wordt vervaardigd door de talentvolle kunstenaars van het Barendrechts kunstatelier “Kunstexpress”. Naast de eer, het warme applaus en de unieke award, pik je ook nog eens de nodige media-aandacht mee als dé MVO-pionier 2024 van Barendrecht!

Wie laat zien dat MVO niet alleen een pad is, maar een inspirerende reis? Draag ze nu voor! Vul het formulier in op: www.barendrechtseuitdaging.nl/barendrechts-mvo-award/

Aanmelden kan tot 15 februari 2024.

Formulier voordracht MVO-award 2024

Aanmelden MVO-award
Uw naam (de voordrager)
Uw naam (de voordrager)
Voornaam
Achternaam
De naam van de ondernemer
De naam van de ondernemer
Voornaam
Achternaam
Scroll naar boven