Aanmeldingen Beursvloer 2020

 

Ik ben een...Naam bedrijf/stichting/vereniging:Mijn vraag / aanbod is:
Maatschappelijke organisatieStichting FoodsavingGraag ontmoet ik ondernemers die mee kunnen denken hoe we de derving van bedrijven op het gebied van food kunnen opvangen en dezelfde dag nog op een vaste plek kunnen uitdelen aan mensen die daar behoefte aan hebben om financiële redenen of omdat men gewoon principieel tegen het weggooien van voedsel is.
BedrijfImprovemental SportpsychologieEen workshop over omgaan met werkstress of prestatiedruk. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor vrijwilligers, medewerkers of leerlingen. De exacte inhoud zal in overleg worden bepaald.
Maatschappelijke organisatieLaurens De Elf RankenSponsorverzoek Palliatieve afdeling verpleeghuis Laurens De Elf Ranken Barendrecht.
Wat is er nodig:
Het schilderen of behangen van de wanden in warme tinten
Het sauzen van de plafonds
Het schilderen van de raamkozijnen/deurposten
Nieuwe raambekleding
Nieuwe (pvc) vloer
Nieuwe kleinmeubelen (12 x stoel, 6 x tafel 80 x 80 cm,
6 x stalamp)
Decoratie

Onze tegenprestatie
Als tegenprestatie wordt de naam van uw bedrijf genoemd op het bord dat wij op de palliatieve afdeling ophangen, na realisatie van het project. Daarnaast verzenden wij een persbericht naar weekkrant De Schakel, waarin uiteraard de namen van alle sponsors worden genoemd. Ook via de Laurens social media kanalen besteden wij aandacht aan dit project.
BedrijfVan der Valk Hotel RidderkerkAanbod: 5 stuks flipovers
BedrijfVidem AcademieAanbod: Het coachen met beelden (beeldcoaching) van medewerkers, en zelfs het opleiden tot beeldcoach van medewerkers van een bedrijf, brandweer of school of instelling...
BedrijfZet Duurzaam StappenMijn Aanbod voor deze beurs:
Isoleren zo verdiend.
Veel verenigingen en stichtingen maken gebruik van gebouwen die slecht geïsoleerd zijn.
Zonder veel impact kan er met vloer isolatie veel bespaard worden.
Inventarisatie vloer isolatie
Onderzoek subsidie regelingen
Kosten neutrale realisatie vloer isolatie (kosten neutraal = besparing is de betaling)
Maatschappelijke organisatieStichting PetitionPetition is een jonge organisatie die zich wilt inzetten voor sport, cultuur en kunst met de jeugd van en rondom Barendrecht met een twist naar elektronische muziek. Dit willen we realiseren door als Stichting Petition een officiële organisatie op te richten. Hierdoor zijn we rechts aansprakelijk en kunnen wij evenementen gaan organiseren. In samenwerking met BLOK0180 van KijkopWelzijn willen we dit gaan realiseren. Denk aan evenementen zoals Talentnights, charity events, cursussen, muziek/dance evenementen, wat allemaal in Barendrecht zal gaan plaatsvinden.

Tijdens de Beursvloer regelen wij het geluid/DJ booth in opdracht van Linda Sanders. Stichting Petition zal volledig aanwezig zijn met daarbij onze DJ contest winnaar: Florezoon.

Wij zijn voor de jongeren, gestimuleerd door de jongeren.
Maatschappelijke organisatieIndoor Bowls club Barendrecht
Maatschappelijke organisatieStichting Repair Café Barendrecht ioOndersteuners vinden om Repair Cafe op te zetten.
Maatschappelijke organisatieBiljartvereniging carnisselande barendrecht.Kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor onze senioren vereniging.
Maatschappelijke organisatieKunstexpress, kunstatlier van Humanitas-DMHPrachtige Kunstwerken gemaakt door onze Kunstenaars, mensen met een verstandelijke beperking.
Schilderijen, beschilderd servies, papiermache fantasie dieren, kralengordijnen van eigengemaakte tekeningen, etc.

Wij willen de bezoekers van de Beursvloer kennis laten maken met de kunstenaars en de doelgroep en zijn op zoek naar materialen om de kunstwerken te maken. Ons aanbod is een workshop met de kunstenaars.
Maatschappelijke organisatieKringloopwarenhuis Opnieuw & CoAanbod:
Vanuit onze doelstellingen Milieu, Werkgelegenheid en Armoede bestrijding hebben wij al verschillende matches gemaakt door goederen beschikbaar te stellen waar om gevraagd werd, of een dienst verleend op 1 van deze gebieden.

Vraag:
Momenteel zijn wij op zoek naar (betaalde) zaterdag krachten en krijgen dit moeilijk ingevuld, iemand nog een idee?
Maatschappelijke organisatieWinkel Humanitas InclusiefVraag: goede fiets, naaimachines, opbergmeubel kantoor
Aanbod: in overleg
Maatschappelijke organisatieStichting IJsselmonde-oostVraag:
Klein voetbaldoeltje
Voor iedere klant (cliënten van IJsselmonde-oost) een plant
Lig schommel voor in de tuin
Volwassen driewieler fiets
Elektrische bakfiets voor de Tuinhuis
Recycle apparaat plastic om plastic te smelten en weer te hergebruiken
Terras uitbreiding door tegels toevoegen
Elektrische inbouw kookplaat met vier pitten
Salade Bar
2-in-1 warm houd ''schalen''
Pixelhobby sleutel hangers
Canvas doeken voor schilder werk
Tekenaar/schilder die op houtenborden kan tekenen/schilderen

Aanbod:
Inpakwerk door cliënten van locatie Lavendel
Kantoorruimte voor een expositie
We stellen de grote tuin van Meliom Barendrecht beschikbaar voor 1 nacht kamperen met ontbijt geserveerd door cliënten.
Stampot buffet in de Tuinhuis te Barendrecht
Vergaderruimte beschikbaar voor in de avond
Bus beschikbaar voor in het weekend of in de avond
Als teamuitje bieden we een wandel maaltijd. Op elke locatie wordt er een gerecht genuttigd.
Dag van werkplek ruilen
Maatschappelijke organisatieDe Barendrechtse UitdagingDe Barendrechtse Uitdaging heeft laptops, desktops etc. geschonken gekregen van het bedrijfsleven. Deze systemen zijn leeggehaald, opgeknapt en voorzien van nieuwe software. Deze systemen mogen wij schenken aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen die hiervoor geen middelen hebben.
Contactpersonen bij de Barendrechtse Uitdaging: Xander Heijen en Jennifer Schuurman
Maatschappelijke organisatieDe Barendrechtse UitdagingWij zijn op zoek naar bedrijven die ons willen ondersteunen met ons project: Met Zorg het Huisraadverzamelpunt. Samen met onze maatschappelijke partners willen wij iets doen tegen armoede achter de voordeur.
Hiervoor zoeken wij: opslagruimte, pool van vervoerders, stofzuigers, wasmachines, wasdrogers en pakketten schoonmaak spullen (emmer, vaatdoekje, dweilen, mop en een keukentrapje). Welke ondernemers doen met ons mee?
Contactpersoon op de Beursvloer: Lianne den Haan en Linda Sanders
Maatschappelijke organisatieCulturele alliantie barendrechtOndersteuning bij realiseren popupartstores en organiseren cultureel café.
Wij bieden een interview in het cultureel café aan
Maatschappelijke organisatieHumanitas DMHVraag: Wij werken als Jobcoach voor Humanitas DMH en zijn op zoek naar werkervaringsplekken voor onze kandidaten.

Aanbod: Onze afdeling catering waarin mensen met een beperking werken, kunnen in overleg eenmalig taarten, koekjes of dergelijke leveren.
BedrijfSub Rosa BalanceAanbod workshop voor 4-6 personen. Breath yourself healthy.
Ademhaling als instrument tegen stress en lichamelijke klachten.
Ik laat Je in een korte sessie ervaren hoe je stress in je lijf. kunt herkennen, erkennen en letterlijk uit te ademen.
Maatschappelijke organisatieEcht voor BarendrechtIk kom vanuit mijn functie als raadslid van Echt voor Barendrecht om te zien hoe succesvol de beursvloer dit jaar weer gaat zijn.
Tot de 5e!
BedrijfOrbi OpleidingenWij zijn een opleider
BedrijfIngrid Koedood FotografieHelaas kan ik dit keer niet aanwezig zijn bij de beursvloer.
Ik zou graag in contact willen komen met stichtingen die ‘ werken’ met senioren. Wat mij ontzettend interessant lijkt om het tijdbeeld dmv fotografie vast te leggen van senioren anno 2020 in hun eigen leefomgeving. Hoe wonen ze? Waar voelt men zich prettig? Wat vinden ze leuk om te doen? Dus dat kan zijn gewoon thuis, in de tuin , op de fiets, voor de tv etc.
Wie vindt het leuk om mij te helpen aan contacten. Wellicht kan er een expositie van het eindresultaat georganiseerd worden.
Maatschappelijke organisatiePvdA BarendrechtKennismaken/netwerken. Wat zijn de behoeftes van de organisaties en wat kunnen wij voor u betekenen?
BedrijfABN AMRO MEESPIERSONAanbod:
- activiteiten vanuit onze 'foundation',
- kennisoverdracht vanuit ons specialistenteam.
BedrijfEvenementen de WildeKennismaken met de Beursvloer
Maatschappelijke organisatieStichting Humanitas DMHWij zouden graag voor onze bewoners van de Klarinetweg 8 t/m 18 een rolstoelfiets tot onze beschikking hebben. Met de rolstoelfiets is het voor ons mogelijk om de leefwereld van onze bewoners een stukje uit te breiden. Onze bewoners zijn veelal afhankelijk van een rolstoel en de begeleiding om te wereld om hun heen te ervaren. Een rolstoelfiets zou ons helpen om bijvoorbeeld naar het Inge de Bruijn zwembad te fietsen met hen om daar te gaan zwemmen.
Namens Humanitas DMH zullen er 2 vaders van bewoners komen en 1 begeleider van de woongroep 12-14.
BedrijfIKEA BV, BarendrechtNieuwe mensen ontmoeten, netwerken
BedrijfGebr.SmitsAanbieden van hulp
BedrijfDe Bondt Grafimedia CommunicatieOns Beursvloer aanbod: een oplage (<150 stuks) drukwerk. Bijv. visitekaartjes of flyers.
Maatschappelijke organisatiePameijer/BuurtcirkelVraag: wij zoeken een ruimte in Barendrecht waar we op maandagavonden van 18;00 tot 21;00 buurtcirkel bijeenkomsten kunnen houden, een plek waar we ook kunnen koken en eten met 12 personen.
Aanbod; bij de buurtcirkel zitten wat handige mannen die bijv klussen in de tuin kunnen doen maar ook op digitaal gebied vragen kunnen beantwoorden
Maatschappelijke organisatieSOB BarendrechtIk zoek organisaties waar leerlingen van 12 tot 17 jaar een kijkje in de praktijk kunnen krijgen, zodat zij zien welke beroepen en organisaties er allemaal zijn in Barendrecht. Dit kan via een gastles, bedrijfsbezoek of een praktijkopdracht. Ook mensen die een sollicitatiegesprek willen oefenen met de leerlingen.
Mijn aanbod is contact met de nieuwe generatie: jong potentieel als mogelijke toekomstige stagiaire of werknemer.
BedrijfTeaTagVoor een nieuw uit te brengen aftel/ scheurkalender voor kleine kinderen ben ik op zoek naar adverteerders voor op de achterkanten van die blaadjes. Adverteerders die geschikte producten of diensten verkopen waar de ouders, het kind of beide blij van worden. Een deel van de opbrengst van de kalender gaat naar kind gerelateerde goede doelen zoals KiKa.
Aanbod: ik lever premium kwaliteit losse thee. Misschien is iemand op zoek naar een lekkere giveaway.
BedrijfMind your own EnglishEen op maat gemaakte Engelse les
BedrijfDW AdministratieAanbod kan diverse zijn, meestal administratief.
Echter vorig jaar spullen geleverd, dus je weet maar nooit.
Maatschappelijke organisatieKledingbank Uniek te BarendrechtWij zijn op zoek naar leveranciers in groente en fruit
BedrijfImmaruIk lever met mijn bedrijf contentbeheer (invullen/bijhouden van websites) en online marketing, dus beheer van social media, gevonden worden in Google e.d.
Ik wil een maatschappelijke organisatie een Social Media Kickstart geven. Dus ik richt de social media kanalen netjes in, koppelen deze aan een handige beheerstool, zodat ze voortaan zelf hun social media handig kunnen bijhouden. Ik geef tips voor het gebruik, berichten e.d. Zo kan (iemand binnen) de organisatie zelf werken aan meer publiciteit.
BedrijfVillex Vastgoedbescherming
Maatschappelijke organisatieStichting de Zorgnijverij
BedrijfOnderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor PO en VOKennismaking en oriëntatie.
BedrijfABC Juridisch AdviesOns aanbod is het verzorgen van een workshop over Erfrecht, afgestemd op de doelgroep van de stichting.
Maatschappelijke organisatieReset2PowerLifecoaching • Budgetcoaching • Mindfulness
Wil je grip op de praktische aspecten van je leven? Krijg inzicht in je gedrag en leer je leven op de rit zetten. Je beheert je financiën en staat actief en positief in het leven.
Ik geef graag 1.5 uur coaching voor wie het nodig heeft.
BedrijfAafje Hulpthuis B.V.Wij leveren huishoudelijke ondersteuning.
Maatschappelijke organisatieStichting KijkopWelzijnVraag: Wij zoeken een fotograaf die bij verschillende activiteiten foto's wilt maken, zodat we niet enkel afhankelijk zijn van stockfoto's. Deze willen wij gebruiken voor de website, social media en overige promotiemateriaal. Ook zouden wij foto's willen laten maken van de vijf verschillende teams, zodat de mensen een gezicht hebben bij wie wij zijn.

Aanbod: Wij kunnen diverse workshops aanbieden die passen binnen onze dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan een workshop omtrent een maatschappelijk thema zoals mantelzorg, jongerenwerk of vrijwilligerswerk of een sportclinic vanuit de buurtsportcoaches. Binnen onze organisatie is een hoop expertise, wat ook breder ingezet kan worden.

Aanbod: Wij hebben een aantal mogelijkheden qua locaties, welke wij beschikbaar kunnen stellen voor andere partijen. Dit kan voor een kleine vergadering, een lunch of grotere bijeenkomsten met diverse eisen op het gebied van catering, licht en geluid. Dit dient wel te passen binnen onze bestemmingsplannen, maar de mogelijkheden bespreken wij graag.
BedrijfRabobank IJsselmonde-Drechtsteden
BedrijfVerhalenvinder loopbaancoaching en dagvoorzitter2x aanbod:
1. Een coachsessie van 1,5 uur voor iemand die geen energie uit zijn of haar werk (meer) krijgt en (nog) niet weet wat hij/zij dan wel zou willen doen. Resultaat: regie pakken over je eigen loopbaan en meer werkgeluk.
2. Ik bied mezelf aan als dagvoorzitter/presentator bij jouw bijeenkomst. Heb je een bijeenkomst die wel een presentator of dagvoorzitter kan gebruiken, dan ben ik je vrouw!
Maatschappelijke organisatieDe Bondt drukwerk & sociale activeringIn ruil voor kopieer- printwerk mag je bij ons samen met onze vrijwilligers een of meerdere dagdelen meehelpen.
Maatschappelijke organisatieStichting de ToekomstWij kunnen een presentatie geven op locatie om wat te vertellen over bijvoorbeeld de ziekte Alzheimer, psychiatrie (door een ervaringsdeskundige), individuele begeleiding in de thuissituatie.
Maatschappelijke organisatieVoedselbank BarendrechtZoveel mogelijk contacten leggen en hier en daar vragen stellen naar voedsel dat eventueel leverbaar en gratis is.
De VBB heeft alleen maar arme mensen in de aanbieding, maar heeft grote baat bij een zo groot mogelijk netwerk.
Maatschappelijke organisatieSt VelerleiVraag naar een (warme lucht) handendroger voor in de toiletruimte.
BedrijfBastian EventsKennis, netwerk, inzet voor goede doelen
Maatschappelijke organisatieStichting Present BarendrechtOns aanbod: waardevolle 'bedrijfsuitjes'. Wil je concreet invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Ontdekken hoe waardevol het is om samen met collega’s kwetsbare Barendrechters te ontmoeten en te helpen? Stichting Present Barendrecht helpt je in één dag het verschil te maken. Met een project van Present maak je van een ‘bedrijfsuitje’ een bijzondere ervaring voor je team.
Maatschappelijke organisatieODS De ZeppelinWij willen onze leerlingen de kans geven om hun talenten te ontdekken en/of in te zetten en zijn daarom gestart met het oprichten van een KLUSklas. Om dit goed en waardevol vorm te geven hebben wij behoefte aan begeleiders die affiniteit hebben met onze leeftijdsgroep 4-12 jaar.
Materialen om mee aan de slag te gaan zijn ook zeer welkom!
Maatschappelijke organisatieFocus BeroepsacademieVraag: stage plaatsen.
Aanbod: leuke enthousiaste en creatieve leerlingen
Maatschappelijke organisatieStichting DistintoAanbod: Onze organisatie heeft ruimte voor bijeenkomsten op maandag tot en met donderdagavond.
Vraag:
- bedrijven die onze verwendag voor moeders van kinderen voor wie wij zorgen (juni 2020) willen sponseren of faciliteren
- deelnemers voor ons ontbijt Distinto Zorg & Zakelijk
Bedrijfvan der Pol Reclame & BeletteringWil graag kennismaken met het concept beursvloer.
BedrijfRabobank IJsselmonde-DrechtstedenAanbod:
- informatie over Coöperatiefonds, Clubsupport en Verenigingsondersteuning
- hulp als 'hoekman'
- financiële check van de Vereniging/Stichting
Maatschappelijke organisatieHospice de ReizigerHospice de Reiziger is 'in '' voor iedere hulp in materiele en adviserende zin. Aanpassingen in de tuin, energiebesparing, afvalafvoer, etc.
Maatschappelijke organisatieGemeente BarendrechtMijn aanbod is mensen of organisaties met een idee dat maar geen initiatief wil worden of een initiatief dat blijft hangen en niet verder komt te helpen door mee te denken. Ik wil graag mijn kennis, ervaring en netwerk ter beschikking stellen.
BedrijfBarbara van der Giessen Training en CoachingGraag bied ik een gratis workshop aan t.b.v. een organisatie die duurzame inzetbaarheid en betrokkenheid van vrouwelijke medewerkers als speerpunt heeft.
Betreft individuele coaching voor vrouwen die bijvoorbeeld:
Het gevoel hebben aan alle kanten te kort te schieten
Worstelen met de balans werk=privé
Zich onzeker voelen
Moeite hebben met het aangeven van grenzen

Ik bied een gratis coaching sessie aan voor 1,5 uur aan een vrouw die dit goed kan gebruiken.
Maatschappelijke organisatieStichting IJsselmonde-OostVraag en aanbod volgt.
BedrijfPatrimoniumKom netwerken en eventuele vragen ga ik kijken of ik deze ter plaatsen kan oppakkken
BedrijfSuccesvol Scheiden RijnmondAanbod: Ik bied een coachprogramma van 3 maanden aan voor iemand die sinds enige tijd gescheiden is en daar nog veel hinder van ondervindt. Door slechte communicatie met ex-partner, veel stress en strijd, kinderen die er onder lijden.
BedrijfPie PartyKennismaking
BedrijfImprovemental SportpsychologieTijd voor Social Media.
Maatschappelijke organisatieWish and RideVoor de Barendrechtse Uitdaging biedt Wish-and-Ride een leuke tocht aan met bijzonder mooie auto’s. Een rit door de omgeving of vervoer naar een leuk evenement; in overleg maken we er iets van.
Dus bent u betrokken bij een groep mensen die iets extra’s verdienen? Misschien kunnen wij iets voor u betekenen!
Maatschappelijke organisatieStichting LaxmiStichting Laxmi is op zoek naar een ruimte voor dansles op de vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur. Indien een bedrijf zou zijn om ruimte beschikbaar te stellen dan zou dat heel fijn zijn.
Ook heeft Stichting Laxmi behoefte aan 3 lokalen voor hindiles op de zondag van 11.00 tot 14.00 uur.
Maatschappelijke organisatieStichting PameijerGraag word ik in de gelegenheid gesteld bedrijven/instellingen/sociale partners en mogelijke kandidaten te informeren over de mogelijkheden van Pameijer Werkt. Kennismaking met de Beursvloer
BedrijfHoek en Blok Accountants Belastingadviseurs Juristen B.V.Een nulmeting in het kader van de AVG.
Per 25 mei 2018 is in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG zorgt ervoor dat persoonsgegevens in de gehele EU dezelfde bescherming krijgen. Heeft u al maatregelen getroffen? Wij verzorgen kosteloos een nulmeting. Weet waar u staat!
BedrijfVan Wolde VastgoedconsultancyNetwerken / kennismaking met de Beursvloer Barendrecht.
Maatschappelijke organisatieStichting FoodsavingWij hebben een visie voor alle derving van winkels, bakkers, groenteboeren, de veiling en horeca. Daarvoor hebben we een plan uitgewerkt en besproken met een van de wethouders. Graag kom ik in gesprek met partijen om het vlot te trekken.’op dit moment is een lokatie voor het plan de uitdaging.
Maatschappelijke organisatieZorgboerderij Horses&CoAanbod:
- helpende handen.
- uitlenen trailers, aanhangers

Vraag:
- vrijwillige chauffeur cliënten van school naar onze zorgboerderij

Pin It on Pinterest

Share This