Workshop ‘Kansen zien en benutten’

Workshop ‘Kansen zien en benutten’ – maandag 25 september 2017 (gratis)

Op maandag 25 september van 13:30 uur tot 16:30 uur organiseert de Barendrechtse Uitdaging een workshop ‘Kansen zien en benutten’ voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen die met vrijwilligers werken en die geen professionele krachten kunnen inhuren. Jennifer Schuurman van WSSLWRK!NG zal deze workshop verzorgen. De Bibliotheek AanZet (locatie Het Kruispunt in Barendrecht) is onze gastheer en biedt de locatie en voorzieningen voor deze workshop aan. Interesse? Meld je aan via info@wsslwrkng.nl o.v.v. naam, organisatie en telefoonnummer.

Kansen zien en benutten
Heb jij een super leuk idee voor een maatschappelijke bijdrage, een verbetering voor jouw organisatie of een persoonlijk doel? Maar denk je af en toe dingen als:
wat zullen anderen ervan denken?
kan ik dat wel?
waar moet ik beginnen?
het is vast niet mogelijk..

Dan is deze workshop voor jou! Jennifer Schuurman van WSSLWRK!NG gelooft namelijk dat het wél mogelijk is. Samen met jou wil zij kansen zien en benutten. Meld je uiterlijk vóór vrijdag 22 september aan via info@wsslwrkng.nl.

Resultaat
Na deze workshop..
is jouw verlangen om jouw idee te realiseren sterker dan ooit
begrijp je wat jou tegenhoudt om jouw idee te realiseren
herken je de mechanismen waarom de situatie niet verandert
zie jij kansen om te grijpen
zet jij concreet stappen jouw idee te realiseren
voel je de energie en het vertrouwen ervoor te gaan!

Praktische informatie op een rij
Investering: De workshop wordt kosteloos aangeboden door stichting De Barendrechtse Uitdaging, WSSLWRK!NG en Bibliotheek AanZet.
Voor wie: Deze workshop is speciaal voor medewerkers en vrijwilligers van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen binnen Barendrecht.
Wanneer: Maandag 25 september 2017 van 13:30 tot 16:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)
Locatie: Bibliotheek AanZet, locatie Het Kruispunt, Middenbaan 111 2991 CS, Barendrecht.
Aanmelden: Vóór vrijdag 22 september a.s. via info@wsslwrkng.nl o.v.v. naam, organisatie en telefoonnummer. Er is plaats voor maximaal 12 personen. (VOL = VOL).

Over WSSLWRK!NG
WSSLWRK!NG gelooft in een krachtige samenleving. Wij begeleiden maatschappelijke professionals en organisaties die willen groeien. Onze expertise delen we via workshops, advies, leiderschap en online trainingen. Hoe we werken? Met positieve energie, doortastend en daadkrachtig! Meer informatie op www.wsslwrkng.nl .

De workshop maakt onderdeel uit van de kenniskaravaan. Met de kenniskaravaan biedt de Barendrechtse Uitdaging gratis workshops aan. Met als doel kennis te delen, mensen en organisaties met elkaar te verbinden en de Barendrechtse samenleving te versterken. Zie ook www.barendrechtseuitdaging.nl. Meer informatie over de Kenniskaravaan van de Barendrechtse Uitdaging op te vragen via de email info@barendrechtseuitdaging.nl. Ideeën voor thema’s zijn welkom!

Scroll naar boven